23948sdkhjf

”Vi har store vækstambitioner, så der var bred enighed om at starte på en frisk i IPW.”

| Medlemsnyhed | Indrykket af IPW Systems A/S

Nature Energy har gennemgået store organisationsændringer. Vækststrategien lægger op til at blive et nyt Vestas inden for grøn gas. Men der er et men. For hvad gør man, hvis ingen tager ansvar for kvalitetssystemet?

"Det kvalitetssystem, som var indkøbt for 3-4 år siden, blev aldrig rigtig integreret," fortæller Jesper Rud Toft Duvander, projektingeniør ved Nature Energy. "Ingen var tilstrækkeligt oplært i det, ingen tog ansvar for det, og selvom systemet er relativt udbredt, var det HTML-baseret, og lignede dybest set en gammel DOS-løsning."

Derfor var der bred enighed om at starte på en frisk og opbygge en ny struktur i et skalérbart system, der har den fleksibilitet, Nature Energy har brug for. Og som medarbejderne vil adoptere.

"De vækstambitioner og de forpligtelser, vi har overfor myndigheder - det kræver dedikerede mennesker." siger Jesper Rud Toft Duvander.

Mød projektingeniøren, der sammen med sine kolleger valgte at lukke kvalitetssystemet ned. Helt ned. Og så genopbygge en ny og skalérbar struktur.

Medlemsnyhed

Indrykket af
IPW Systems A/S

Olaf Ryes Gade 7R, 1.
6000 Kolding
Danmark
IPW Systems A/S

Send til en kollega

0.097