23948sdkhjf

Euro Poultry stifter nyt samarbejde med nye danske kyllingeproducenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Euro Poultry A/S

Chefs Clubs produktsortiment er udvidet med nye danske og ferske kyllingeprodukter. Euro Poultry giver et unikt indblik i én af de danske kyllingeproducenter bag de nye produkter.

Fra hønsehus til landbrug

Det startede i 1963 som et familiejet landbrug med et lille hønsehus. Og selvom produktionen i dag har vokset sig større, bygger den stadig på stolthed og kærlighed til kyllingerne. Euro Poultry fik øjnene op for denne danske perle.

Forskellige kyllinger, forskellige behov

Alle kyllingerne er født og opdrættet i Danmark og har fri adgang til dansk foder. 12-17 kyllinger per kvadratmeter (afhænger af deres alder og størrelse) er der god plads at bevæge sig rundt på. Og i staldende er der lagt et fint lag af snittet halm, som hele tiden holdes tørt. Det sikrer, at kyllingernes fødder altid er pæne og sunde og mindsker risikoen for trædepudesygdomme. Det samme gælder f.eks. temperaturen i staldende, højden på vandere og foderskåle, som løbende justeres i forhold til kyllingernes alder og størrelse.

Omsorg og omtanke i fokus

Kyllingerne lever i op til 42-44 dage. Og når de skal transporteres til slagteriet, starter indfangningen om natten for at undgå unødig stress blandt kyllingerne. De fanges ind med hænderne af trænet personale, så der ikke sker skader på kyllingerne. Og så er transporttiden kun to timer – og dermed langt under lovkravet på 12 timer. Dyrevelfærden er med andre ord i højsædet hos Euro Poultrys nye danske kyllingeproducent.

Læs uddybet artikel her og find desuden Chef's Club nye danske og ferske produkter – og bestil dem hos din lokale grossist eller kontakt én af Euro Poultrys konsulenter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Euro Poultry A/S

K. Christensens Vej 2M
9200 Aalborg SV
Danmark
Euro Poultry A/S

Send til en kollega

0.126