23948sdkhjf

RS Components annoncerer ny global franchiseaftale med Yageo

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Aftale med førende leverandør af chipmodstande, kondensatorer og andre passive komponenter

London, Storbritannien, 24. juni 2019 - RS Components (RS), handelsmærket for Electrocomponents plc (LSE: ECM) har lavet en global franchiseaftale med Yageo, som er en førende leverandør af passive komponenter.

Af de vigtigste produkttyper, som nu fås hos RS, er Yageos omfattende sortiment af chipmodstande, herunder allround tykfilmskomponenter og præcisions tyndfilmsmodstande med høj stabilitet samt MLCC-kondensatorer.

Yageo blev grundlagt i 1977 og er en førende leverandør af passive komponenter, herunder modstande, kondensatorer og trådløse komponenter. Disse er målrettet en lang række anvendelser på tværs af flere markeder, herunder industri, alternativ/vedvarende energi, medicinsk udstyr, biler og forbrugerudstyr såsom mobiltelefoner og tablets.
Virksomheden har været noteret på Taiwan Stock Exchange siden oktober 1993. Med salgs- og produktionsfaciliteter placeret over hele verden er virksomheden i øjeblikket globalt førende inden for chipmodstande og nummer tre inden for MLCC-kondensatorer.

”Dette er en omfattende global franchiseaftale, der udvider vores sortiment af passive komponenter væsentligt", siger Andy Keenan, Vice President Product Management for Board Level Electronics hos RS.
Andy Keenan fortsætter:"At indgå en aftale med en verdensførende producent i form af Yageo styrker vores position som den førende distributør af chipmodstande og andre passive enheder, hvilket giver ingeniører og medlemmer af DesignSpark-fællesskab endnu en alternativ kilde til disse vigtige komponenter."


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.107