23948sdkhjf

Vækst i SMC’s europæiske markedsandel

| Medlemsnyhed | Indrykket af SMC Danmark A/S

For femte år i træk kan SMC Corporation melde om vækst i omsætning på det europæiske marked. Stigningen på 6,3% gav en nettoomsætning på i alt 745,87 mio. EUR i FY18.

For femte år i træk kan SMC Corporation melde om vækst i omsætning på det europæiske marked. Stigningen på 6,3% gav en nettoomsætning på i alt 745,87 mio. EUR i FY18.

I løbet af FY18 tegnede det europæiske salg sig for 16,6% af SMC’s samlede, globale nettoomsætning på 576.948 mia. Yen.
 
Dette blev drevet af dels en stabil efterspørgsel fra en lang række brancher, herunder fødevarebranchen og branchen for medicinsk udstyr, dels vækst i halvleder- og bilindustrierne.
 
Koncernen leverede også en stigning på 9% i det europæiske driftsresultat, fra 64 mio. EUR i FY17 til 70,8 mio. EUR. Markedsandelen steg i Europa og globalt med 1 point til henholdsvis 22 og 37.
 
For at imødekomme en stabil efterspørgsel fortsætter SMC med at investere i sine europæiske og globale produktionsfaciliteter og har nu en stærk tilstedeværelse i over 33 lande og et ekspertteam, der består af ca. 20.000 mennesker.
 
Investeringerne vil stige til 31,9 mia. Yen (248,36 mio. €), en stigning på +35% i forhold til FY18, mens to nye fabrikker er under opførelse for at imødekomme den internationale efterspørgsel efter SMC’s produkter - herunder endnu fabrik i Ho Chi Minh i Vietnam og en første fabrik i den nordøstlige kinesiske havneby Tianjin.
 
Som global aktør med et stærkt regionalt netværk har SMC brugt sin ekspertise til at udvikle løsninger som svar på de nuværende markedstrends i retning af IoT, Smarte Fabrikker, Cloud Computing og 5G teknologirevolutionen.
 
SMC’s engagement i at understøtte miljøforbedringer afspejles i fortsatte investeringer i at produktudvikle det energi-, ressource- og pladsbesparende produktsortiment med ekstra 6% allokeret til forskning og udvikling i sidste regnskabsår (20,2 mia. Yen).
 
Selskabet arbejder også fortsat med at udvikle sin infrastruktur og dets medarbejdere til at levere fremragende tekniske løsninger og kundeservice.

Medlemsnyhed

Indrykket af
SMC Danmark A/S

Egeskovvej 1
8700 Horsens
Danmark
SMC Danmark A/S

Send til en kollega

0.065