23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trelleborg udvider LSR-fabrik i Bulgarien

Den 29. maj 2019 indviede Trelleborg Sealing Solutions sin udvidede fabrik i Pernik, Bulgarien

 

Trelleborg Sealing Solutions har udvidet sin fabrik i Pernik, Bulgarien

Tilføjelse af over 1.000 kvadratmeter produktions- og lagerrum gør det muligt at fokusere yderligere på fremstilling af flydende siliconegummi (LSR) og give kunderne en bedre service.

Kristian Brok, President Global Operations Elastomers, udtaler: "Udvidelsen af Trelleborg Sealing Solutions-fabrikken i Pernik er et vigtigt skridt. Det vil muliggøre fortsat vækst i vores salg af LSR-produkter til industrielle og automotive applikationer. Det er også et vigtigt element i vores strategi at tilbyde avancerede produkter baseret på avanceret teknologi. "

Den oprindelige fabrik i Pernik blev åbnet i 2010, og udvidelsen begyndte i 2018. Fabrikken producerer blandt andet LSR-løsninger til automobil-, farmaceutisk og sanitært udstyr, samt husholdningsapparater. Udover produktion af LSR-produkter står fabrikken selv for værktøjsdesign og -fremstilling.

Avancerede LSR-løsninger er et fokusområde for Trelleborg Sealing Solutions, og fabrikken i Pernik arbejder tæt sammen med det schweiziske ekspertcenter for LSR i Stein am Rhein, Schweiz.

Alexander Kolev, General Manager for Trelleborg Sealing Solutions-fabrikken i Pernik, siger: "Ved at udvide vores produktionsanlæg har vi nu kapacitet til at udvide vores forretning i et højere tempo end tidligere. Det er en vigtig milepæl for vores anlæg i Pernik. "

Indvielsen i Pernik var med deltagelse af Vyara Tserovska, borgmester i Pernik, og Irena Sokolova, guvernør i Pernik-regionen samt medarbejdere og ledelse fra Trelleborg.

Trelleborg udvider LSR-fabrik i Bulgarien

Trelleborg Sealing Solutions Denmark A/S
Forbindelsesvej 4
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76948615
P nummer: 1001594882

Kontaktperson

TD

Send til en kollega

0.031