23948sdkhjf

Trelleborg udvider LSR-fabrik i Bulgarien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Trelleborg Sealing Solutions Denmark A/S

Den 29. maj 2019 indviede Trelleborg Sealing Solutions sin udvidede fabrik i Pernik, Bulgarien

 

Trelleborg Sealing Solutions har udvidet sin fabrik i Pernik, Bulgarien

Tilføjelse af over 1.000 kvadratmeter produktions- og lagerrum gør det muligt at fokusere yderligere på fremstilling af flydende siliconegummi (LSR) og give kunderne en bedre service.

Kristian Brok, President Global Operations Elastomers, udtaler: "Udvidelsen af Trelleborg Sealing Solutions-fabrikken i Pernik er et vigtigt skridt. Det vil muliggøre fortsat vækst i vores salg af LSR-produkter til industrielle og automotive applikationer. Det er også et vigtigt element i vores strategi at tilbyde avancerede produkter baseret på avanceret teknologi. "

Den oprindelige fabrik i Pernik blev åbnet i 2010, og udvidelsen begyndte i 2018. Fabrikken producerer blandt andet LSR-løsninger til automobil-, farmaceutisk og sanitært udstyr, samt husholdningsapparater. Udover produktion af LSR-produkter står fabrikken selv for værktøjsdesign og -fremstilling.

Avancerede LSR-løsninger er et fokusområde for Trelleborg Sealing Solutions, og fabrikken i Pernik arbejder tæt sammen med det schweiziske ekspertcenter for LSR i Stein am Rhein, Schweiz.

Alexander Kolev, General Manager for Trelleborg Sealing Solutions-fabrikken i Pernik, siger: "Ved at udvide vores produktionsanlæg har vi nu kapacitet til at udvide vores forretning i et højere tempo end tidligere. Det er en vigtig milepæl for vores anlæg i Pernik. "

Indvielsen i Pernik var med deltagelse af Vyara Tserovska, borgmester i Pernik, og Irena Sokolova, guvernør i Pernik-regionen samt medarbejdere og ledelse fra Trelleborg.

Trelleborg udvider LSR-fabrik i Bulgarien


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Trelleborg Sealing Solutions Denmark A/S

Pilestræde 58
1112 København K
Danmark
Trelleborg Sealing Solutions Denmark A/S

Send til en kollega

0.122