23948sdkhjf

Dansk Procesventilation har færdiggjort centralstøvsuger til Abenas nye produktionslinje

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Procesventilation ApS

Abena har udvidet med en produktionshal til ny produktionslinje, hvor rengøringsløsningen skulle være driftssikker med let tilgængelige rengøringsudtag. Der indgår superabsorberende polymer (SAP) i produktionen, så løsningen er iht. ATEX direktivet.

Abena har udvidet med endnu en produktionshal til en ny ble-produktionslinje. Eftersom en ren produktionslinje er afgørende for en effektiv produktion uden driftsstop, er det vigtigt med en driftssikker og effektiv rengøringsløsning med let tilgængelige rengøringsudtag. Da der i produktionen indgår superabsorberende polymer (SAP), er løsningen leveret iht. ATEX direktivet. 

I produktionshallen er der monteret 20 stk. klapventiler med microswitch. Et fælles potentialudlignet rørsystem tilslutter alle klapventilerne til rengøringsløsningens forudskiller F8000, som via en pneumatisk udtømningsventil tømmer det opsamlede materiale ned i en bigbag. Forudskilleren er tilsluttet centralenheden DC 11-module XL Ex, med pneumatisk rensende patronfilter med trykaflastning, remtrukket turbopumpe i lyddæmpet kabinet og lille Siemens PLC. Løsningen er dimensioneret til 2 samtidige brugere ved minimum 300 m3/t, i Ø50 mm rengøringsudstyr.

Se alle vores referencer på hjemmesiden.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Procesventilation ApS

Vangeleddet 73
2670 Greve

Lageradresse:
Vangeleddet 65
2670 Greve
Danmark
Dansk Procesventilation ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.138