23948sdkhjf

Forhandlere søges!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hygiejnefokus

BioSan Nordic søger forhandlere til salg af bæredygtige midler til rengøring og desinfektion i alle brancher i hele Norden. Brancheeksklusivitet er endnu muligt i de fleste brancher.

Produkterne fra BioSan Nordic, som er en dansk virksomhed beliggende i Rødovre og med afdelingskontor i Bæredygtighedens Hus i Grenaa, søger forhandlere i hele landet og gerne som er aktive i resten af Skandinavien, hvor BioSan Nordic er igang med at etablere forhandlernetværk.

Bæredygtige midler til Rengøring og Desinfektion

Uden at gå på kompromis med effekten, har BioSan Nordic udviklet en produktportefølje, som kendetegnes ved at være 100% biologisk nedbrydelige og dermed meget miljøvenlige. 

Desinfektionsmidlerne er alle uden sprit/alkohol og undtagen BioSan Antiskimmel TOX+ også helt uden klor! Omtalte produkt indeholder dog <1% klor. Alle som har arbejdet med desinfektion ved brug af sprit og klor ved at dette giver alvorlige arbejdsmiljømæssige gener.

Rengøringsmidlerne er særdeles effektive til alle affedtningsopgaver og fjerner med lethed selv svære belægninger som bremsestøv, motorolie og harpiks. Rengøringsmidlerne er meget versatile, da de kan doseres enten til brug som Universalrengøring (3cl til 10L brugsopløsning) eller med effekt som grundrens (1dl til 1L brugsopløsning)

Produkter med høj efterspørgsel

Det kan godt være at du er stødt på begrebet bæredygtighed før, og der er en sandsynlighed for at en del af din kundegruppe allerede spørger efter miljøvenlige midler. Hvis ikke, kommer de til det. Ganske snart!

BioSan Nordic tilbyder produkter som der er stor efterspørgsel på, en efterspørgsel som kun vil være stigende i årene fremover. BioSan Nordic ønsker samtidig at promovere sig kraftig, hvilket bl.a. ses ved at BioSan Nordic er hovedsponsor for Dansk Rengøringsmesse 2019 og at virksomheden deltager på en række udstillinger og konferencer.

Servicering af forhandlere

BioSan Nordic afholder årligt fællesmøder for forhandlere og deltager internt i disses uddannelse og udvikling af forhandlernes salgsstyrker. Desuden samarbejder virksomheden med forhandleres marketingafdelinger og tager gerne med på sambesøg.

Forhandlere kan vælge at være lagerførende, eller at overlade denne del til BioSan Nordic og så koncentrere sig om at sælge.

Ønsker du at vide mere?

Kontakt BioSan-Nordic på telefon 8877 6711 eller Hygiejnefokus på telefon 5334 1355 for nærmere information. Du kan også sende en e-mail til info@hygiejnefokus.dk, så vender vi tilbage snarest.

Læs mere om BioSan Nordic på www.biosan.bio 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hygiejnefokus

Havnecentervej 1
8500 Grenaa
Danmark
Hygiejnefokus

Send til en kollega

0.079