23948sdkhjf

40 år med styr på temperaturen

| Medlemsnyhed | Indrykket af COMBITHERM A/S

Combitherm i Them lever af stabile temperaturer og stor knowhow – og der er klare planer om markant vækst de kommende år

Nogle få graders udsving kan have stor betydning for et produkt eller en produktion. Her har Combitherm i Them i 40 år leveret løsninger til mange forskellige brancher. Altid tilpasset den enkelte kundes behov og med meget få standardvarer på hylderne.

-Kunders behov skifter hele tiden, og vi følger med dem. Nye produkter kræver nye løsninger, og her har vi altid været skarpe til at levere termobeskyttelse, så deres produkter kan bevare den ønskede temperatur længst muligt, forklarer business unit manager Torben Hallstrup.

Virksomheden i Them var ved grundlæggelsen i 1979 verdens første producent af termobeskyttelse i tre lag. Nu, 30. juni, fylder Combitherm 40 år, og er for længst blevet voksen. Men det betyder ikke, at virksomheden er hverken fed eller færdig – tværtimod.

-Gennem flere år har vi haft en stabil vækst og er nu oppe på ca. 30 medarbejdere – men vi har ambitioner om mere. Målsætningen er en markant vækst de kommende fem år, både målt på omsætning og i antallet af medarbejdere, og det skal primært ske gennem eksport, siger Torben Hallstrup.

Combitherm ejes af Henrik Christoffersen, som også ejer søsterselskabet Combi-Therm Consumer i Randers og er adm. direktør i begge selskaber.
I Randers producerer 10 medarbejdere den moderne udgave af termoposer, som på en varm sommerdag kan holde frostvarerne nedkølede hele vejen hjem fra supermarkedet.
I Them er erhvervskunderne i centrum. Fra byggesektoren, der er storforbruger af vintermåtter, over fødevare- og medicinalvirksomheder, der trækker kølevarer over med pallehætter på flyveturen tværs over kloden, til vindmølleindustrien, der bruger kompositcovers fra Combitherm til at isolere formene ved støbning af f.eks. vinger.

-Nogle af vores produkter bruges til at forkorte hærdetiden og spare energi. Andre bruges til at sikre fødevarer under transporten, og andre igen til at beskytte varm asfalt på vejen fra asfaltværket til arbejdsstedet. Pointen er, at vi kan levere en skræddersyet termoløsning til alle de formål, hvor temperaturen er vigtig for kvaliteten i det færdige produkt, siger Henrik Christoffersen, som har været ejer af de to virksomheder siden 1995.

Ordet ”skræddersyet” er helt korrekt her, for en væsentlig del af produktionen hos Combitherm er lavet manuelt på store industrisymaskiner. Andre produceres på specialmaskiner, men altid med udgangspunkt i kundens aktuelle behov.

-Bortset fra vintermåtter til byggebranchen har vi reelt ingen standardvarer. Ofte bliver vi involveret tidligt i processen, så vi kan bidrage med sparring og vores store erfaring, og mange af vores kunder har vi haft i mange år. Desuden er vi økonomisk stabile, så vores kunder kan også stole på, at vi er her i mange år fremover. Den soliditet er meget vigtigt for et stabilt samarbejde, fastslår Torben Hallstrup.

Combitherm har boet på den nuværende adresse på Industrivej i seks år. I alle 40 år har virksomheden holdt til i samme område inden for en radius på ca. en kilometer.

 

Spørgsmål kan rettes til business unit manager Torben Hallstrup på 23 34 01 80.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
COMBITHERM A/S

Industrivej 6
8653 Them
Danmark
COMBITHERM A/S

Send til en kollega

0.078