23948sdkhjf

Frokostordninger er den hurtige vej til effektivitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Når først en virksomhed har prøvet at have en frokostordning, stopper de sjældent med den igen. Det hænger ved, fordi det virker.

At samles om en god (og sund) frokost giver medarbejdere anledning til at lære deres kollegaer bedre at kende og have en uformel og lettende samtale, som gør dem tryg og tilpas. Det sætter fart i medarbejderes krop, sind og arbejdsmoral.

Som arbejdsgiver eller leder i en virksomhed kender du nok problematikken: Du vil gerne være en glad og givende chef, men samtidig have det maksimale ud af dine medarbejdere og sørge for, at de yder deres bedste og meste i løbet af arbejdsdagen. Det kan være svært at balancere dét at skulle være den glade chef og også den kontante og beslutsomme chef. Men det er absolut nødvendigt at kunne - for firmaet og for de ansattes daglige trivsel.

En god frokostordning kan både ses i smilene og tallene
En frokostordning kunne meget vel være en del af denne balancegang. Endda en meget nem og ikke særlig omkostningsfuld en af slagsen. Det lyder måske for godt til at være sandt, men de afledte effekter af at have en frokostordning, kan i mange tilfælde ses på både dine medarbejders smilende ansigter og på regnskabet. Vil du have det maksimale ud af folk, så skal de føle en samhørighed med arbejdspladsen og føle sammenhold med kollegaerne omkring dem. En medarbejder, som bare går på arbejde for lønsedlen, er stort set aldrig en medarbejder, der yder sit maksimale. Det kan de fleste nikke genkendende til.

Frokostordninger er med til at skabe disse bånd imellem kollegaer, som i sidste ende betyder, at de er villige til at give det ekstra, der kræves, hvis man skal have en effektiv og produktiv medarbejdergruppe. De samtaler, der handler om folks private liv og de ting, der optager dem uden for arbejdspladsen betyder, at man går fra blot at være kollegaer til at være venner og kollegaer. Og jo bedre sammenhold - jo bedre medarbejdergruppe.

Sund frokost er godt brændstof til kroppen
Samtidig er du med en frokostordning sikret, at i hvert fald ét måltid om dagen, er et sundt et af slagsen. Du kan selvfølgelig selv vælge, hvilken type frokost, du vil tilbyde dine medarbejdere, men vælger du en sund og nærende en af slagsen, så er det god benzin på tanken. Det giver alle i firmaet en nemmere evne til at koncentrere sig, og det er beviseligt at krop og sind hænger sammen. Dette vil derfor kunne ses på medarbejdernes effektivitet og produktivitet.

Hvilken frokostordning i Århus og resten af Østjylland skal du vælge?
Er din virksomheden placeret i Århus og omegn, som så mange andre firmaer, så er en helt sikker, pålidelig og erfaren leverandør af sund og nærende firmafrokost: Frokost+. Her kan du helt selv sammensætte din firmafrokost fra det lækre menukort, som indeholder mad, du kender, og samtidig en lang række spændende retter, som helt sikkert vil sætte gang i snakken om bordet, når det skal prøvesmages for første gang.

Har du et vigtigt møde på arbejdspladsen med medarbejdere eller kunder, så kan det også være en stor fordel at have et samarbejde med en leverandør af firmafrokoster. Frokost+ og lignende leverandører, er nemlig hjælpsomme i de situationer, hvor du står og mangler lækker mad eller en hurtig sandwich til mange mennesker i sidste øjeblik.

Så den Aarhus-baserede, men vidtrækkende frokostordning-samarbejdspartner, Frokost+ er et klart førstevalg, hvis du vil være sikker på, at du ikke bliver skuffet over hverken service, mad eller pris. Tværtimod. Firmafrokosten i Århus og omegn vil blive skudt godt i gang, når de smilende udbringere træder ind ad døren med frokosten lige til dit ønskede tidspunkt. Derefter er det ellers bare at samle medarbejderne og nyde den gode frokost sammen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063