23948sdkhjf

Redefinering af effektivitet - Busch introducerer sit nye vakuumkoncept

| Medlemsnyhed | Indrykket af Busch Vakuumteknik A/S

Busch arbejder altid mod mere effektivitet, og satte sig selv derfor i gang med at gøre designet af vakuumpumper og systemer endnu mere effektivt.

Busch har derfor udviklet det nye vakuumkoncept '5 Elementer of Efficiency'.
Dette koncept præsenterer helt nye løsninger til energibesparende vakuumgenerering.

Optimering af effektiviteten af vakuumapplikationer kan medføre betydelige omkostningsbesparelser.
Det er derfor værd at analysere vakuumprocessen i sin helhed, og derigennem vælge de rigtige komponenter til vakuumprocessen.
Det er dog ikke den eneste faktor, der er afgørende for at bestemme et vakuumsystems effektivitet.
Selv den bedste teknologi kan ikke nå sit potentiale, hvis systemet ikke er optimalt tilpasset til processen og dens krav. Vakuumkomponenter bør derfor altid vælges ud fra overvejelsen af de enkelte proceskrav og ikke kun ved simpelthen at sammenligne præstationsdataene for de separate komponenter.

 Det nye 5E koncept fra Busch tager højde for alle disse elementer. 5E står for de fem nøgleelementer, der bestemmer effektiviteten af vakuumprocesser: design, varmegenvinding, kontrol, centralisering og kompetence.

 • Design:
  Designet og kvaliteten af vakuumpumperne er afgørende for ydelsen, effektiviteten og de samlede livscyklusomkostninger.
 • Varmegenvinding:
  Kinetisk energi omdannes til varme, når vakuumpumperne er i drift. Et varmegenvindingssystem gør det muligt at anvende denne termiske energi, til f.eks. opvarmning af vand.
 • Kontrolsystem:
  For at vakuumsystemer kan opnå optimal processtabilitet og produktion er det vigtigt at tilpasse styrings-/kontrolsystemet til produktionsprocessen.
 • Centralisering:
  Yderligere besparelser kan foretages ved at centraliserer vakuumsystemet. Via en centralisering af ens vakuumsystem, øges potentialet for energieffektivitet og driftsomkostningerne reduceres.
 • Kompetence:
  Den optimerede interaktion mellem alle disse elementer, sammen med ekspertise og mange års erfaring, sikrer det højeste effektivitetsniveau for driften af vakuumsystemer.


Hos Busch kan du få et gratis VakuumCheck af hele din vakuuminstallation, som giver et overblik over optimeringsmuligheder.

Hvis du gerne vil vide mere om 5E, vores VakuumCheck eller hvad vi ellers arbejder med hos Busch kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Busch Vakuumteknik A/S

Parallelvej 11
8680 Ry
Danmark
Busch Vakuumteknik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078