23948sdkhjf

MULTIVAC overtager Fritsch Group

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

MULTIVAC overtager Fritsch Group og udvider atter produktporteføljen til bageriindustrien

FRITSCH er førende producent af bagerimaskiner med hovedsæde i Markt Einersheim i Tyskland. Porteføljen består af højkapacitetsudstyr og banebrydende teknologi til formning og forarbejdning af dej. FRITSCH leverer den rigtige løsning til ethvert bageri – fra bordmodeller til industrimaskiner. Der fremstilles førsteklasses bageriprodukter på FRITSCH maskiner over hele verden. 

Med overtagelsen af FRITSCH Group komplementerer MULTIVAC sit løsningsprogram, så man fremover kan tilbyde komplette produk-tionslinjer til bageriindustrien fra én leverandør. “ Overtagelsen af FRITSCH er endnu et vigtigt skridt for MULTIVAC i udvidelsen af programmet af integrerede løsninger til forarbejdning og pakning af fødevarer. Takket være forarbejdningsløsningerne fra FRITSCH fortsætter vi udvidelsen af vor tilstedeværelse i bageriindustrien, hvor vi allerede de seneste år har været i stand til at implementere nogle meget krævende projekter med automatiseringsløsninger” forklarer Christian Traumann, direktør og Group CFO i MULTIVAC. 

FRITSCH blev grundlagt i 1926 og ejes i dag af fjerde generation i Fritsch-familien. Selskabet, som ligger i Markt Einersheim, har over flere årtier udviklet sig til en meget innovativ producent af bagerimaskiner. I 2018 var omsætningen på ca. 80 mio. Euro og omkring 600 ansatte.  I april 2019 gik virksomheden i betalingsstandsning. FRITSCH er repræsenteret ved egne datterselskaber i Rusland, Polen, Storbritannien og USA og har et verdensomspændende netværk af salgs- og servicepartnere, som sikrer, at man forbliver tæt på kunderne. Som et resultat af overtagelsen bliver FRITSCH en del af en stærk koncern, der gør det muligt at fortsætte forretningen til fordel for interessenter og kunder. 

Indlemmelsen af selskabet i MULTIVAC Gruppen starter øjeblikkeligt. Produktion og udvikling af FRITSCH produkterne fortsætter i Markt Einersheim. FRITSCH råder endvidere over et teknologicenter, hvor man gennemfører tests for kunder og udvikler kundetilpassede produkter og recepter. Virksomhedens produkter vil blive solgt via MULTIVAC's verdensomspændende salgs- og servicenetværk. Der bliver investeret i uddannelse af specialiserede salgsteams med fokus på bageriindustrien i MULTIVAC's datterselskaber, så det fremadrettet vil være muligt at tilbyde kunderne integrerede løsninger til produktion og pakning af bageriprodukter. 

Ud over den nuværende ledelse vil MULTIVAC udpege et ledelsesteam for det nye selskab, som skal lede og udvikle FRITSCH Group som en selvstændig forretningsenhed. “Vi er meget glade for den vellykkede overtagelse af FRITSCH Group, og vi er overbeviste om, at vor ledelse vil bidrage væsentligt til genopretningen af virksomheden. FRITSCH er førende inden for industrielle bagerimaskiner og har et godt ry i markedet. Primært grundet integrationen af FRITSCH produkter i MULTIVAC's linieløsninger ser vi et stort synergipotentiale, som vil bidrage markant til en sund udvikling af FRITSCH fremover, ” siger Guido Spix, direktør og Group CTO/COO i MULTIVAC. 

Med forbehold for godkendelse i henhold til kartellovgivningen vil overtagelsen af FRITSCH Group træde i kraft pr. 1. august 2019.

 

Om FRITSCH

FRITSCH – Gennem årtier har navnet være synonymt med banebrydende innovation i formning og forædling af dej samt førsteklasses højkapacitetsudstyr inden for bageriteknologi. Kvalitetsbageriprodukter fremstilles på FRITSCH maskiner over hele verden. Fra håndværks- til industriproduktion: FRITSCH tilbyder rentable, effektive og teknologisk forfinede løsninger til alle sektorer uanset om det drejer sig om dejplademaskiner, komponenter eller komplette systemer. Kreativt ingeniørarbejde og ukonventionelle løsninger er virksomhedens kendemærke. De øvrige faktorer i succesen er høj kvalitet, teknisk ekspertise og medarbejderinvolvering. Som en virksomhed med fokus på fremtiden lægger FRITSCH særligt vægt på R&D. Selskabet har i øvrigt en lang række patentrettigheder. Der er opført et teknologicenter til researchformål og testforløb for kunder. Her gennemføres praktiske tests på FRITSCH udstyr i alle de mange kombinationer, og her udvikles ligeledes nye produkter eller recepter for kunder i hele verden. En del af FRITSCH virksomhedsfilosofien er tilknytningen til Tyskland. Hovedsædet, som blev grundlagt i 1926, ligger i Markt Einersheim i Unterfranken, og al produktion foregår ligeledes i Tyskland. Siden grundlæggelsen for næsten hundrede år siden har FRITSCH udviklet sig til Tysklands største producent af bagerimaskiner takket være innovationsstyrke og entreprenørskab. Yderligere oplysninger kan findes på: www.fritsch-group.com

 Om MULTIVAC

MULTIVAC er blandt verdens førende leverandører af pakkeløsninger til alle slags fødevarer, life science og medicinalprodukter samt industriprodukter. MULTIVAC’s produktprogram dækker stort set alle kunders krav til pakkedesign, kapacitet og ressourceforbrug, og det omfatter en bred vifte af pakketeknologier samt automationsløsninger, etiketterings- og kvalitetskontrolsystemer. Produktporteføljen rundes af med portionerings- og forarbejdningsløsninger i pakkeprocessen. Alle moduler kan integreres i komplette løsninger, som betyder, at MULTIVAC garanterer høj drifts- og processtabilitet samt effektivitet. MULTIVAC koncernen har ca. 5.900 medarbejdere worldwide, hvoraf ca. 2.200 er placeret i hovedsædet i Wolfertschwenden. Med mere end 80 datterselskaber er koncernen repræsenteret på alle kontinenter. Over 1.000 rådgivende sælgere og serviceteknikere deler ud af deres knowhow og erfaring til fordel for kunderne, og de sikrer, at alle installerede MULTIVAC maskiner udnyttes maksimalt. For yderligere oplysninger: www.multivac.com.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.123