23948sdkhjf

Aggressiv kemi, høj temperatur og højt tryk. Hvad nu?

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

I fremtidens energiforsyning og råvareproduktion kan materialeudfordringer udgøre en væsentlig barriere for implementering af ny teknologi. Få testet dine materialer i realistisk miljø i FACT-Lab.

Fremtidens energiforsyning og råvareproduktion er et godt eksempel på, at materialeudfordringer kan udgøre en væsentlig barriere for implementering af ny teknologi. Det gælder f.eks. for produktion af biobrændstoffer, regenerering af plast, brintelektrolyse, biogas og geotermi, hvor de nye teknologier udsætter udstyret for stadigt mere aggressive kemiske miljøer, høje temperaturer og højt tryk.

Testfaciliteter, som kan vise at materialer og udstyr kan klare barske miljøer, er helt nødvendige, hvis danske virksomheder skal være med til at fremme implementeringen af de nye teknologier. Adgang til de rigtige testfaciliteter giver virksomhederne mulighed for at dokumentere nye produkter, undgå for dyre materialer og afdække risici.

Hos FORCE Technology prioriterer vi test og testfaciliteter højt. For eksempel kan vi i vores testlaboratorie, FACT-Lab, teste både materialer og udstyr i ekstreme miljøer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078