23948sdkhjf

Svensk mosteri tredobler lagerkapaciteten med automatisk løsning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Riantics A/S

Virksomheden Kiviks Musteri AB, der i fem generationer har været hjemmehørende nær Kivik i det sydøstlige Sverige, har valgt en automatisk lagerløsning fra Riantics A/S i forbindelse med en betydelig opgradering af mosteriets pallehåndtering.

Riantics skal levere fuldautomatisk first-in-first-out-lagerløsning til Kiviks Musteri AB.

Der er tale om en kompakt lagerløsning for maksimal udnyttelse af pladsen, som Riantics leverer og implementerer i samarbejde med svenske BITO Lagersystem.

”Som mosteriet er indrettet i dag, er det kun gulvet, der anvendes som lagerplads. Det giver nogle klare begrænsninger med hensyn til lagring af paller og derfor har Kiviks Musteri valgt en løsning fra Riantics, der kan lagre paller i højden og som kommer til at rumme 575 pallepladser”, fortæller Area Sales Manager Thomas Rømer, Riantics A/S.

Med den nye indretning vil Kiviks Musteri, der blev etableret i 1888, få omkring en tredobling af lagerkapaciteten. Thomas Rømer siger videre:

”Der er tale om en FIFO (First-In-First-Out-lagerløsning), hvor de færdigpakkede paller kommer direkte fra produktionen og ind på Riantics’ baneanlæg. Herfra kører de på en af to linjer til den fuldautomatiske pallekran, der placerer den enkelte palle på rette plads i FIFO lageret.”

Opgaven forventes at være afsluttet i første kvartal 2020.
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Riantics A/S

Industrivej 8
9510 Arden
Danmark
Riantics A/S

Send til en kollega

0.109