23948sdkhjf

Højt specialiseret værksted med tilpassede løsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

Højt specialiseret værksted med tilpassede løsninger

Vores motto hos Granzow A/S har altid været: "Du har opgaven, vi har løsningen". Vores mangeårige know-how strækker sig længere end bare rådgivning, da vi som en af de eneste i Danmark har et værksted, der tilbyder service af den højeste kvalitet på tværs af en så bred vifte af områder.

Hos Granzow A/S kan vi servicere alle dine dele på vores eget værksted - vi er mao. ikke afhængige af andre. Det betyder hurtigere og mere kompetent service for dig, og samtidig at prisen bliver holdt nede.

Vi designer løsninger til virksomheder i alle størrelser, lige fra den lille tandlægepraksis og det lille maskinværksted til de større komplekse produktionsmiljøer, hvor der stilles meget specifikke og store krav til materiellets kvalitet. Det kunne være hospitaler, farmaceutisk- eller fødevareindustrien.

Husk i øvrigt at sommeren normalvis er et godt tidspunkt at få serviceeftersyn af dine installationer, så book dit i dag, og få optimeret din drift inden der for alvor bliver travlt igen.

Er du interesseret i at se, hvad værkstedet kan tilbyde dig af løsninger, så kan du læse mere på vores hjemmeside. Som altid kan du få fat på os på tlf 4320 2600 eller på info@granzow.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Send til en kollega

0.125