23948sdkhjf

Mælkeproteiner til fødevarer og drikkevarer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alsiano A/S

Med PRODIET og PROMILK byder Ingredia på et bredt udvalg af mælkeproteiner baseret på innovation, stor ekspertise inden for mejeriområdet og omtanke for miljøet.

Alsianos partner inden for mælkeproteiner, Ingredia, er et fransk kooperativ med 70 års ekspertise i udvikling af mælkeproteiner til fødevare- og helsekostindustrien.

PRODIET proteiner til ernæring
Ingredias sortiment af proteiner til ernæring - PRODIET - er udviklet særligt til markeder for ernæring som omfatter sportsernæring, klinisk ernæring og slankeprodukter.. PRODIET omfatter bl.a, micellar kasein, nativ valleprotein og proteinhydrolsater. Serien omfatter også laktosefrie og kliniske kvaliteter. Læs mere

PROMILK funktioneller proteiner til fødevarer
PROMILK er Ingredias serie af proteiner som er særligt dedikeret til fødevarer og omfatter micellar kasein, "total" mælkeproteiner (har samme kasein/nativ valleprotein forhold som råmælk) og innovative proteiner. Disse proteiner er blevet udviklet for at bringe specifikke funktionaliteter til friske mejeriprodukter, drikkevarer og bageriprodukter. Et eksempel er PROMILK 600A som tilfører cremethed og er ideel til fremstilling af yoghurt med højt proteinindhold og lavt fedtindhold og stadig med en lækker cremethed.

Læs mere om Ingredia mælkeproteiner her 

Squeez'Up: Ny koncept til aktive
Ingredia har udviklet en snack med PRODIET Advance med højt proteinindhold (12%) målrettet aktive teenagere. Læs mere om Squeez'Up konceptet.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alsiano A/S

Blokken 21
3460 Birkerød
Danmark
Alsiano A/S

Send til en kollega

0.048