23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Palleark og mellemlæg i plast beskytter dit gods

Dipack palleark og mellemlæg i plast fra STOK Emballage er praktiske året rundt. De påvirkes nemlig ikke af miljøet og forhindrer bl.a. at fugt og snavs fra træpaller overføres til godset.

Palleark i plast anvendes i alle brancher i forbindelse med transport og lagring af varer på paller. Palleark giver en stabil, ren og plan overflade på såvel træpaller som plastpaller. Palleark i plast forhindrer, at fugt fra træpaller overføres til papkasser, maskindele og andet gods. Dette gælder også olie og kemikalier, hvilket gør dem oplagte til produktionsområder og gods med høje hygiejnekrav.

Både plast- og træpaller kan med fordel kombineres med Dipack® palleark, som sikrer en lukket, fugtafvisende bund mellem palle og produkt, så stænk og snavs på de nederste kolli undgås.
Plastpallearkene kan anvendes i temperaturer fra -30 til +80 graders C og den høje materialestivhed sikrer problemfri maskinel håndtering.

STOK Emballage leverer palleark i alle dimensioner efter opgave og farvevalg. Arkene kan eventuelt produceres med lukkede/svejste kanter. Ark i palle standardstørrelser kan normalt leveres direkte fra lager med dag til dag levering.

For mere information kontakt os gerne på telefon 72 200 700 eller send os en mail på info@stok.dk . Se flere emballagemuligheder, kundetilpassede løsninger, såvel som standardløsninger på vores hjemmeside .

STOK Emballage K/S
Erik Stoks Allé 4
5550 Langeskov
Kerteminde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16427284

Send til en kollega

0.047