23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Cylinder-battle: Tør du gøre noget andet end det, du plejer?

Eller er du som de fleste af os – der gentager og gentager og gentager, fordi: ”Vi ved jo, at det virker,” og ”Tænk, nu hvis…”.

Så stop, for nogle gange er teknologien for længst løbet forbi og har bevist sit værd. Det gælder også inden for pneumatiske cylindere til industrien.

Hvor længe har vi kendt til ISO-cylinderne? Vel længe nok. Længe nok til at alternativet – den superoptimerede CG-cylinder fra SMC har gjort sit indtog.
 
Der er jo intet i vejen med en ISO-cylinder, forsikrer salg- og marketingchef Henrik Jespersen fra SMC Danmark. Han mener, at man sagtens kan beholde den på listen over foretrukne. ”Faktisk er SMC’s ISO-cylindere et af flagskibene inden for cylindere: Den bliver ved med at køre ifølge katalogdata længe efter, at den har overskredet sin egen grænse for formåen. Du kan være stensikker på, at du aldrig oplever et pludseligt nedbrud.”

Den japanske tilgang 
Men SMC er jo ikke japansk for ingenting. Og som japansk koncern er SMC blandt andet eksperter i at optimere deres produkter ifølge de ønsker, som kommer fra kunderne.
 
Derfor blev CG-cylinderen udviklet, fortæller Henrik Jespersen.
 
SMC råder over 1.500 ingeniører. Nogle af dem granskede ISO-cylinderen og kom op med et alternativ hertil, som har flere fordele i forhold til en ISO-cylinder.
 
Resultatet af udviklingsingeniørernes gransken blev CG-cylinderen, som er helt på højde med ISO-cylinderen i ydeevne - men i forhold til ISO-cylinderen er CG-cylinderen:

  • Glat
  • Rund
  • Lettere
  • Meget kortere
  • Nemmere at rengøre
  • Med integreret montering.

Den fås selvfølgelig også rustfast og med et stort sortiment af tilbehør og mulighed for reed-kontakt.

Så tør du? 

Start med at læse mere om CG-cylinderne her.

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582
P nummer: 1004596862

Send til en kollega

0.047