23948sdkhjf

RS Components lancerer brugervenlige oscilloskoper fra Tektronix til fejlsøgning og analyse

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

De nye økonomiske MDO- og MSO-oscilloskoper er baseret på leverandørens prisbelønnede design og har de største skærme i deres kategori

London, Storbritannien, 1. august 2019RS Components (RS), oplyser at to helt nye serier af måleudstyr fra Tektronix nu lagerføres; 3 Series MDO (mixed-domain-oscilloskop) og 4 Series MSO (mixed-signal-oscilloskop).

Oscilloskoperne er udviklet til at passe til en lang række krævende fejlfindings- og signalanalyseanvendelser til en overkommelig pris. De har de største skærmstørrelser i deres kategori og meget intuitive brugergrænseflader med berøringsskærm samt fremragende ydeevne og avancerede analysefunktioner. Udformningen af oscilloskoperne er baseret på det prisbelønnede industrielle design, som Tektronix introducerede i sine 5 og 6 Series MSO'er. De implementerer især berøringsskærme og frontpaneler, der gør instrumentet meget nemt at bruge. De vigtigste betjeningselementer er umiddelbart tilgængelige, i stedet for at tvinge brugeren til at søge gennem flere menuer for at finde de rigtige indstillinger.

Nøglefunktionerne i 4 Series MSO er en 13,3" skærm med 1920 x 1080 HD-opløsning, 12-bit ADC'er og båndbredder fra 200 MHz og op til 1,5 GHz. Det er også det første oscilloskop i sin kategori, der tilbyder seks indgangskanaler samt virksomhedens innovative FlexChannel™-teknologi, som gør det muligt at alle indgangskanaler kan konverteres til otte digitale kanaler via tilslutning af en logikprobe. Der tilbydes også understøttelse af funktioner som f.eks. seriel afkodning og analyse, arbitrær funktionsgenerator og frekvenstæller. Desuden har enheden tidskorreleret frekvensdomæneanalyse (Spectrum View) med uafhængige spektrumstyring. Som tilbehør er en energianalysepakke også tilgængelig til automatisering af målinger på elnet, switchede enheder, rippel og sekvenser.

3 Series MDO har en 11,6" HD-skærm, et tilsvarende sæt knapper og knapper som 4 Series, men med en dybde på mindre end 15 cm, optager de ikke meget plads på arbejdsbordet. Fås i modeller med båndbredde fra 100 MHz til 1 GHz og sampling-hastighed 2,5 GS/s eller 5 GS/s. Oscilloskopet har også indbygget spektrumanalysator med op til 3 GHz båndbredde, separat RF-input og specifikationer, der kan sammenlignes med standalone spektrumanalysator. Dette gør det hurtigt og nemt at fejlfinde kredsløb eller finde uønskede EMI-emissioner uden at skulle bruge et andet instrument.

Både 3 Series MDO og 4 Series MSO samt tilhørende software er nu på lager i EMEA- og APAC-regionerne.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.101