23948sdkhjf

Hurtig og pålidelig konfigurering af automatiserede procesventiler med nyt Festo online-værktøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af Festo Danmark

Festos nye konfigurator til procesventiler gør det legende nemt at vælge den optimale løsning - fra manuelt betjente til automatiserede procesventiler.

Vælg helt enkelt nogle få parametre, hvorefter konfiguratoren øjeblikkeligt foreslår passende kombinationer, hvilket gør engineering i procesindustrien hurtig, pålidelig og nem.
 
Konfiguratoren til procesventiler forenkler i betydelig grad engineering og indkøbsprocessen for både manuelt betjente og automatiserede procesventiler. Online-værktøjet sikrer hurtig og vellykket projektstyring ved at tage hensyn til alle relevante faktorer: fra indledende produktsøgning, konfiguration, dimensionering og dokumentation til bestilling og levering af procesventiler klar til installation - herunder kundespecifikke anmodninger, alt er kombineret i ét værktøj.

Konfigurerede procesventiler er skræddersyet og klar til installation, alle komponenter er perfekt matchede: butterflyventiler, drejeaktuatorer, pilotventiler, sensorbokse, positioners, adapterkits og håndtag. Uanset hvad du leder efter, om det er letheden ved manuelt aktiverede kombinationer, en enhed med pilotventiler og en sensorboks eller en enhed med en positioner, vælger du de nødvendige parametre i inputmenuen, og konfiguratoren foreslår den rette løsning.

Bestillings-ID og CAD-download er inkluderet

Sammen med den foreslåede løsning genererer konfiguratoren en bestillings-ID for den komplette kombination, som kan anvendes ved afgivning af fremtidige bestillinger. Yderligere fordele udgøres af dokumentationen, da CAD-data for det komplette modul kan downloades i henhold til konfigurationen.

Hør mere om den nye konfigurator på hi Tech & Industry Scandinavia på stand E-4052 eller prøv den selv nu: www.festo.com/kvza

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Festo Danmark

Islevdalvej 180
2610 Rødovre
Danmark
Festo Danmark

Send til en kollega

0.078