23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hurtig fremstilling og udskiftning af hydraulikslanger

AVN Hydropower i Esbjerg har et stort hydraulikslange-værksted og kan derfor fremstille en kundetilpasset hydraulikslange efter dine ønsker.

Slangeværksted
AVN Hydropower har et stort hydraulikslange værksted og kan derfor fremstille en kundetilpasset hydraulikslange efter dine ønsker eller som passer til din applikation eller opgave.

Flushing og tryktest
På AVN Hydropowers eget slangeværksted kan vi flushe og trykteste slanger, så er du sikker på, at hydraulikslangerne lever op til evt. sikkerheds- og renhedskrav.

Hvis uheldet er ude
Sprænger der en hydraulikslange, så står vi klar med reservedele til udskiftning – både erstatning til den havarerede, men også til udskiftning af andre slidte slanger.

Vi anvender kun originale reservedele fra anerkendte producenter.

Parker Hannifin og Dunlop Hiflex
Vores hydraulikslanger er af højeste kvalitet, og vi har et bredt sortiment af hydraulikslanger i alle størrelser fra Parker Hannifin og Dunlop Hiflex, som er anerkendte slangeproducenter.

Slangeservice "on site"
Er et større anlæg havareret eller udsat for nedbrud, så har vi et mobilt slangeværksted indrettet i en 20 fods container, hvor vi er i stand til at fremstille slanger og kan således udbedre skader hurtigt ”on site”.

Hydraulik reparation på eget værksted
AVN Hydropower har stor ekspertise inden for reparation og test af hydrauliske pumper og motorer og har flere testbænke og andet udstyr.

Vi renoverer cylindre – uanset størrelse.
Vores værksted har et stort lager af stangmateriel og pakninger. 

Kontakt AVN Hydropower
Vi er klar til at hjælpe dig med enhver hydraulik opgave.

AVN Hydropower
Lammefjordsvej 2
6715 Esbjerg N

Kontakt os på tlf. 70 20 04 11
Se hvem du skal kontakte her

we know how

AVN Gruppen
Dalager 1-5
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70907216
P nummer: 1002330853

Send til en kollega

0.046