23948sdkhjf

Ændringer i ledelsen hos MULTIVAC

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

MULTIVAC lægger kursen for fremtiden

Efter mere end 18 år som CEO i MULTIVAC koncernen overdrager Hans-Joachim Boekstegers d. 1. januar 2020 ledelsen til Christian Traumann og Guido Spix og stopper i virksomheden. Traumann og Spix vil fremadrettet varetage ledelsen i fællesskab. 

Hans-Joachim Boekstegers tiltrådte i MULTIVAC koncernen som CEO pr. 1. april 2001 og har siden spillet en afgørende rolle i at drive virksomhedens succesrige udvikling. Boekstegers har især været ansvarlig for den systematiske udvidelse af produktprogrammet og MULTIVACs salgs- og servicenetværk. Med 85 egne datterselskaber er MULTIVAC i dag blandt verdens førende producenter af pakke- og procesløsninger. I denne periode mere end firedobledes virksomhedens omsætning, som i slutningen af 2018 nåede 1,1 mio. euro, samtidig steg antallet af medarbejdere fra 1.600 til ca. 5.900.

Med virkning fra 1. januar 2020 overtager Christian Traumann og Guido Spix lederskabet af MULTIVAC koncernen. Traumann får ansvaret for salg og økonomi, mens Spix bliver ansvarlig for teknik og produktion.

Christian Traumann har været Commercial Head i MULTIVAC koncernen siden begyndelsen af 2002, før han blev udnævnt til direktør og CFO i koncernen i august 2008. Guido Spix kom til som direktør i marts 2009 og har siden da varetaget stillingen som CTO/COO.

For at sikre kontinuitet i MULTIVAC's strategiske ledelse er kursen allerede lagt med en udvidet overgangsperiode for overdragelsen af ansvaret til Boekstegers' efterfølgere. Boekstegers fortsætter som hidtil året ud.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.103