23948sdkhjf

Nyhed hos Urskou A/S: Røgeovne, klimarum og kogeskabe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Urskou A/S

Urskou A/S er blevet forhandler i Skandinavien af røgeovne, klimarum og kogeskabe fra det tyske firma Maurer- Atmos som har mange års erfaring med disse anlæg.

Med forhandling i Skandinavien af røgeovne, klimarum og kogeskabe fra tyske Maurer Atmos har Urskou A/S udvidet sit sortiment af anlæg til fødevareindustrien.

Deres systemer tilbyder en bred vifte af muligheder for både interne og eksterne ryge løsninger. Den stærke luftcirkulation i skabene garanterer ensartet produktkvalitet med minimal vægttab på produktet under tørring og rygning på trods af maksimal lastning i skabene.

Med deres kontinuerlige modnings system adskiller Maurer-Atmos sig fra alle andre systemer gennem kortere forarbejdningstider, produkt ensartethed kombineret med øget produkt kapacitet. Dette system er egnet til for modning, efter modning, kold rygning og tørring.

Maurer-Atmos tilbyder løsninger til stort set alle størrelser fra produktsortimentet af systemer til madlavning, simmering og pasteurisering. Alle systemtyper er karakteriseret ved deres ensartede og effektive resultater.

Der findes mange forskellige anlæg og løsninger.

Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 75247205 for at høre mere.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Urskou A/S

Hedemarken 25
7200 Grindsted
Danmark
Urskou A/S

Send til en kollega

0.078