23948sdkhjf

Ny ledelsesduo for FRITSCH Group

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

Fra 1. august 2019 overlader MULTIVAC ledelsen af den nyligt erhvervede FRITSCH Group til to erfarne ledere, Andreas Eyd og Frank Gabriel

Med dette træk lægger MULTIVAC kursen for en positiv og bæredygtig udvikling af den førende producent af bageriudstyr – og en hurtig integration i MULTIVAC koncernen.

Andreas Eyd vil stå i spidsen for salg, mens Frank Gabriel vil varetage den tekniske ledelse. Sammen med eksisterende direktører vil den nye ledelsesduo styre og udvikle FRITSCH Group som en selvstændig enhed.

Tidligere har Andreas Eyd varetaget forskellige ledelsesfunktioner herunder CEO inden for den grafiske industri og kølebranchen. Siden juli 2017 har han været Vice President of Sales & Operations for Centraleuropa, Afrika og Mellemøsten samt for Australien og New Zealand. Han fortsætter indtil videre i denne funktion samtidig med overtagelsen af de nye opgaver.

Frank Gabriel har været ansat hos MULTIVAC siden september 2011, senest som CEO i MULTIVAC's spanske produktionsselskab. Forud for dette var han ansvarlig for internationale produktionsprojekter på koncernens hovedkontor.

Frank Gabriel's efterfølger i Spanien, Txus Baquero, indtræder i sit nye job pr. 1. august 2019 og da han har været produktionsdirektør i MULTIVAC Spanien siden 2011, er han allerede godt forankret i denne gren af virksomheden. Han er den første spanske CEO, som MULTIVAC har udpeget til datterselskabet i Spanien.  

Både Andreas Eyd og Frank Gabriel ser et stort potentiale i overtagelsen af FRITSCH Group. “Vi er overbeviste om, at vi sammen med det erfarne lederteam hos FRITSCH kan fortsætte udvidelsen af virksomheden og udvikle den på bæredygtig vis.” For begge parter står FRITSCH navnet, som har eksisteret i næsten 100 år, for erfaring og succes inden for bageriudstyrssektoren. “Denne kontinuitet giver et solidt grundlag for langsigtet vækst i den stærke MULTIVAC koncern. ”

Om FRITSCH

FRITSCH – Gennem årtier har navnet være synonymt med banebrydende innovation i formning og forædling af dej samt førsteklasses højkapacitetsudstyr inden for bageriteknologi. Kvalitetsbageriprodukter fremstilles på FRITSCH maskiner over hele verden. Fra håndværks- til industriproduktion: FRITSCH tilbyder rentable, effektive og teknologisk forfinede løsninger til alle sektorer uanset om det drejer sig om dejplademaskiner, komponenter eller komplette systemer. Kreativt ingeniørarbejde og ukonventionelle løsninger er virksomhedens kendemærke. De øvrige faktorer i succesen er høj kvalitet, teknisk ekspertise og medarbejderinvolvering. Som en virksomhed med fokus på fremtiden lægger FRITSCH særligt vægt på R&D. Selskabet har i øvrigt en lang række patentrettigheder. Der er opført et teknologicenter til researchformål og testforløb for kunder. Her gennemføres praktiske tests på FRITSCH udstyr i alle de mange kombinationer, og her udvikles ligeledes nye produkter eller recepter for kunder i hele verden. En del af FRITSCH virksomhedsfilosofien er tilknytningen til Tyskland. Hovedsædet, som blev grundlagt i 1926, ligger i Markt Einersheim i Unterfranken, og al produktion foregår ligeledes i Tyskland. Siden grundlæggelsen for næsten hundrede år siden har FRITSCH udviklet sig til Tysklands største producent af bagerimaskiner takket være innovationsstyrke og entreprenørskab. Yderligere oplysninger kan findes på: www.fritsch-group.com

 Om MULTIVAC

MULTIVAC er blandt verdens førende leverandører af pakkeløsninger til alle slags fødevarer, life science og medicinalprodukter samt industriprodukter. MULTIVAC’s produktprogram dækker stort set alle kunders krav til pakkedesign, kapacitet og ressourceforbrug, og det omfatter en bred vifte af pakketeknologier samt automationsløsninger, etiketterings- og kvalitetskontrolsystemer. Produktporteføljen rundes af med portionerings- og forarbejdningsløsninger i pakkeprocessen. Alle moduler kan integreres i komplette løsninger, som betyder, at MULTIVAC garanterer høj drifts- og processtabilitet samt effektivitet. MULTIVAC koncernen har ca. 5.900 medarbejdere worldwide, hvoraf ca. 2.200 er placeret i hovedsædet i Wolfertschwenden. Med mere end 80 datterselskaber er koncernen repræsenteret på alle kontinenter. Over 1.000 rådgivende sælgere og serviceteknikere deler ud af deres knowhow og erfaring til fordel for kunderne, og de sikrer, at alle installerede MULTIVAC maskiner udnyttes maksimalt. For yderligere oplysninger: www.multivac.com.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.079