23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Start madfesten med at tage en bid af Midt- og Vestjylland på Food Festivalen i Århus

Når Food Festival 2019 løber af stablen på Tangkrogen i Århus fra den 6.-8. september, bliver det med et midt- og vestjysk islæt.

I samarbejde med Business Region MidtVest inviterer VIFU festivalens gæster indenfor til madoplevelser og aktiviteter med rødder i den midt- og vestjyske muld. Området ”Midt- og Vestjyske Fødevarer” har endnu engang allieret sig med madsnedkeren Jesper Krabbe, der med sine mange år i restaurationsbranchen og et par stjerner i bagagen er garant for gode smagsoplevelser.

Fødevarer som ged, grønt og insekter er på menuen i løbet af festivalen, når der bliver tilberedt smagsprøver over bål. Fælles for alle fødevarerne er oprindelsesstedet – Midt- og Vestjylland, der er hjemsted for de gode madoplevelser!

”Food Festival er jo en madfest for forbrugerne, og vi bruger den til at vise de bedste fødevarer, vi har fra Midt- og Vestjylland, men også til at komme i dialog med forbrugerne, kokke, producenter og videnspersoner for på den måde at understøtte udviklingen af fremtidens fødevarer. Udover at byde på lækre smagsprøver skaber vi også rum for netværk i branchen – hvilket er en af vores vigtigste opgaver som videncenter” siger Dorte Storper, direktør for Videncenter for Fødevareudvikling.

Start festen med midt- og vestjyske drinks
Udover smagsprøver og inspiration til madlavningen, byder området velkommen til Erhvervsakademi MidtVest, der fredag smagstester lokale fødevarer. Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd byder på kaffe og en snak om fødevarer. Der vil også være mulighed for at starte festen hos ”Midt- og Vestjyske Fødevarer”, når vi sætter bartenderen i stævne og beder ham skabe et midt- og vestjysk drinkskort med lokal spiritus, saft og meget mere.  

For yderlige information, kontakt:
Dorte Storper
Direktør, Videncenter for Fødevareudvikling
+45 4015 7628
ds@vifu.net

Food & Bio Cluster Denmark
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25666070
P nummer: 1007965253

Kontaktperson

LD
Laila Dam
Communication Manager
+45 40223009 lda@foodbiocluster.dk

Send til en kollega

0.079