23948sdkhjf

En kvalitetsrejse brolagt med fødevaresikkerhed og kvalitetskultur

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

"En kvalitetsrejse brolagt med fødevaresikkerhed og kvalitetskultur" af Anna-Karin Wahlgren, koncernkvalitetsdirektør, Lantmännen Unibake.

Med 36 bagerier i 21 lande er Lantmännen Unibake en af ​​Europas største grupper af bagerier. Med mere end 60 markeder rundt om i verden er virksomheden verdensledende inden for frosne og friske bageriprodukter til detail- og fødevareservicemarkeder.

Lantmännen Unibake kontrollerer hele værdikæden fra gården til produkterne ender på en tallerken, og virksomheden tager ansvar for hvert skridt på vejen med tillid, hensyn og respekt. Det inkluderer sikring af råvarernes integritet, reduktion af det miljømæssige fodaftryk og levering af sikre produkter af høj kvalitet.

Lantmännen Unibake er en del af Lantmännen - en af ​​Europas største grupper inden for energi, maskiner, landbrug og fødevaresektorer - der ejes af 25.000 svenske landmænd.

Anna-Karin Wahlgren vil give indsigt i, hvordan fødevaresikkerhed og kvalitetskultur går hånd i hånd med kvalitetsstrategien hos Lantmännen, mens hun fortæller mere om den kvalitetsrejse, virksomheden har været - og stadig er - på. Dette inkluderer standardiserede processer, digitalisering og systematisk problemløsning (fra ”minor” til ”critical”).

Oplægget finder sted på Bureau Veritas’ 8th International Food Conference 2019, der afholdes den 7. november i København, og som behandler en række højaktuelle emner inden for temaet: ”Global bæredygtighed i en digital verden.”

Se hele programmet her…

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.062