23948sdkhjf

Fremtiden er cirkulær! - Udvikling af fremtidens fødevareemballage i dag

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

"Fremtiden er cirkulær! - Udvikling af fremtidens fødevareemballage i dag" af Camilla Haustrup Hermansen, Director of Business Development, Plus Pack

Plus Pack er et familieejet fødevareemballagefirma med 230 ansatte og produktion i Danmark og Belgien. 1,4 mia. produkter sælges til 1.200 kunder i 54 lande, hvor de årligt omsætter for 600 mio. DKK (80 mio. EUR).

Bæredygtighed har altid været et hovedfokus for Plus Pack. ”Drevet til at gøre en forskel” var mottoet i år 1914 af grundlæggeren, NJ Haustrup, som inkluderede den positive udvikling for kunder, ansatte, leverandører og lokalsamfundet, og det er blevet adopteret af den 4. Haustrup-generation, Camilla Haustrup Hermansen, Director of Business Development, og hendes bror, Anders Top Haustrup, administrerende direktør.

Plus Pack har integreret FNs verdensmål i deres forretningsmodel for at forene bæredygtighed og nye forretningsmuligheder.

Camilla Haustrup Hermansen er involveret i udviklingen af ​​en fælles European Plastic Pact i 2020 sammen med repræsentanter fra andre EU-regeringer, EU-Kommissionen, private virksomheder og ngo'er. Hun er for nylig blevet tildelt Plastprisen 2019 af Plastindustrien for at tage ansvar for mere bæredygtig plast til fødevareemballage, og hun er en aktiv deltager i plastdebatten både nationalt og internationalt. Plus Pack bidrog til den danske regerings handlingsplan for plast, "Plast uden affald", samt den innovative danske designmanual, der fremmer cirkulær plastemballage til private husholdninger. Plus Pack er også blevet tildelt de prestigefyldte WorldStar Awards af World Packaging Organization (WPO) to år i træk.

Hvis du vil høre mere om virksomhedens ambitioner for fremtidens fødevareemballage, skal du tilmelde dig Bureau Veritas’ 8th International Food Conference 2019, der afholdes den 7. november i København, og som behandler en række højaktuelle emner inden for temaet: ”Global bæredygtighed i en digital verden.”

Se hele programmet her…

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.069