23948sdkhjf

Invitation til Inspirationsdagen 12/9

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tick Cad ApS

Få fuldt udbytte af din Autodesk software investering!

Din Autodesk software indeholder værktøjer, der kan udvikle og designe de mest komplekse emner, og der kommer hele tiden nye funktioner og softwares med i programpakkerne.

Vi gentager derfor sidste års succes og inviterer til Inspirationsdag ved Tick Cad, hvor du får dybdegående viden om udvalgte løsninger på 23 sessioner.

Dagens program henvender sig til både brugere og beslutningstagere, og du kan nå helt op til 4 sessioner  i løbet af dagen. 

Kom fra morgenstunden og få fuldt udbytte af dagen.
Frem til middag kan du nå 2 sessioner a' 5 kvarter, som med praktiske eksempel går i dybden med udvalgte løsninger, der giver dig ny viden om din software eller sikrer, at I træffe de rigtige beslutninger forud for investering i ny teknologi. 

Eftermiddagssessioner
Enkelte sessioner gentages, men ellers fortsætter dagens bredde program med præsentationer af løsninger og mulighed for, at få en snak med repræsentanter fra Autodesk, FARO, HP, 3DSystems, Bluebeam og 3DCONNEXION.

Tilmelding
For størst muligt udbytte af dagen anbefaler vi, at du allerede nu booker dine pladser på op til 4 af dagens 23 sessioner, da de enkelte sessioner har begrænset antal pladser. Princippet er først til mølle. Se agenda for hele dagen og tilmeld
 
Flash back 2018
Ikke helt sikker på, om det er noget for dig? Så se med på stemnings videoen her til højre. 
 
Pølsevognen vil også i år stå for frokosten...

Det med småt
Tilmeld op til 4 personer pr. virksomhed for kun kr. 500,- ex. moms. 
Læs mere her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tick Cad ApS

Sverigesvej 19
8700 Horsens
Danmark
Tick Cad ApS

Billeder & videoer

Inventor, AutoCAD, Revit, Fusion 360

Send til en kollega

0.062