23948sdkhjf

At digitalisere kvalitetsledelsen er en lærerig proces, Her er, hvad de lærte ved Dansand.

| Medlemsnyhed | Indrykket af IPW Systems A/S

Hos Dansand har de netop fået IPW kvalitetsledelsessystem. Det har givet anledning til en større forventningsafstemning. For hvad har man brug for, hvor lang tid tager det – og hvad får man egentlig for pengene?

Førhen har vi brugt meget tid på arbejdsmiljø og registrering af afvigelser, fortæller Morten Grundvad, QHSE & Produktudvikling hos Dansand A/S.

Vi havde rigtig mange kunstfærdige regneark, Word-filer og støvede mapper med papirer. Det kostede ressourcer at vedligeholde, og var på ingen måde effektivt. Derfor ville vi have det hele digitaliseret og samlet under ét.

Men når man, som mig, har mange kasketter i en mindre virksomhed, kan det være langhåret at gennemskue, hvordan man skal strukturere et nyt kvalitetsledelsessystem – og hvor lang tid det tager at lave formularer og definere kompetencer. Det er jo som udgangspunkt en tom skal med helt nye visuelle muligheder, man køber, og jeg opdagede, at det var en kærkommen lejlighed til at gå gennem processer og arbejdsgange én gang til: Hvad pokker vil vi med det her? Og er det egentlig sådan her, vi vil præsentere det?

Morten Grundvad fra Dansand fortæller om rejsen væk fra regneark og mapper med papirer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
IPW Systems A/S

Olaf Ryes Gade 7R, 1.
6000 Kolding
Danmark
IPW Systems A/S

Send til en kollega

0.062