23948sdkhjf

Kursus i produktionsplanlægning

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROB-EX A/S

Du får redskaber til at lette planlægningen i din virksomhed. Du får forståelse for hvorfor du igen og igen havner i "brandslukningsøvelser" og ofte ikke kan følge med, og du lærer samtidig at undgå mange af disse situationer.

Arbejder du med planlægning i det daglige, er der nu en gylden mulighed for at få opgraderet din viden omkring denne faglighed.

Mange planlæggere er havnet i jobbet ved lidt tilfældigheder, og de har derfor aldrig fået en uddannelse i netop planlægning. Men god produktionsplanlægning er nøglen til en sund virksomhed, der præsterer bedre på mange af de vigtigste målepunkter. Det gælder blandt andet forbedring af produktiviteten.

Det er derfor alfa og omega at planlæggerne er godt klædt på og har de nødvendige redskaber der skal til for at sikre en optimal produktionsplanlægning- og styring. Det er med til at forbedre virksomhedens top- og bundlinje.

Kom på kursus og styrk dine kompetencer i  produktionsplanlægning 

På kurset får du redskaber til at handle på solid viden om muligheder og konsekvenser. Du lærer at håndtere afvigelser og du får konkrete planlægningsteknikker til at kunne planlægge enhver proces, så den forløber optimal og effektiv.

Vi kommer igennem alle faserne af planlægning, blandt andet beregning af gennemløbstid og spild, optimal ressource- og medarbejderudnyttelse, øvelser i planlægningsprincipper, sikring af høj leveringssikkerhed, cases fra industrien og meget mere.

Det praktiske

Kurset løber over 3 dage:

  • Tirsdag den 26. november 2019
  • Tirsdag den 3. december 2019
  • Tirsdag den 10. december 2019

 

Adresse:
Videnbyen, Cortex Park 26, 5230 Odense M
Pris:
12.000 kr. / 10.000 kr. pr. person, hvis I kommer flere fra samme virksomhed
Prisen er inklusiv undervisningsmaterialer og fuld forplejning.

Kurset er uafhængigt af, hvilket planlægningssystem du anvender og er relevant for alle med ansvar for produktionsplanlægning- og styring.

Tilmelding senest 23. oktober til Malene Kjerulff Andersen på ma@rob-ex.com eller 6315 4939 eller se mere her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROB-EX A/S

Stærmosegårdsvej 8
5230 Odense M
Danmark
ROB-EX A/S

Send til en kollega

0.078