23948sdkhjf

Det travle køkken…

| Medlemsnyhed | Indrykket af CPF Denmark A/S

Skal alt mad laves fra bunden, eller er det okay at bruge convenience produkter i dit køkken?

 

Det er et spørgsmål, der kan skille vandene blandt køkkenchefer.
Hvis man kigger indenfor i de private hjem, er der færre og færre danskere der spiser aftensmad, hvor alt er lavet fra bunden. Der bliver brugt flere forarbejdede fødevarer til aftensmåltidet, og samtidig er der flere, der spiser færdigretter og take-away. Tiden er en af de afgørende faktorer, hvorfor flere bruger convenience produkter. 35% af danskerne bruger under 15 minutter på at lave aftensmad (kilde madkulturen18).

Tid = penge
Ligesom i de private hjem, spiller tiden også en vigtig rolle indenfor foodservice. De fleste køkkenchefer er ikke interesseret i at bruge for lang tid på tilberedning. Omvendt skal maden stadig være frisk, lækker og indbydende.

Kitchen Joy til enhver lejlighed
Hos CPF Denmark har vi specialiseret os i at lave forstegte og forkogte kyllingeprodukter på frost, som er nemme at portionsanrette og meget prisvenlige.

Udover vores kyllingeprodukter, tilbyder vi også avocado i skiver eller tern på frost.
Hvor mange gange har du stået med en avocado der ikke var moden nok, eller én der allerede var blevet brun?

En hurtig og effektiv råvarehåndtering og ultra kort indfrysning beholder avocadoen både fasthed, farve, form og smag, så det er hurtigt og nemt at bruge avocadotern i salatbaren, og avocadoskiver er perfekte til sandwich. Begge dele kan også bruges til smoothies.

Convenience Food
Direkte oversat betyder convenience ’bekvemmelighed’. Det er et begreb for produkter og services, der gør det nemmere og hurtigere at tilberede måltider.

Smagsprøver
Er du interesseret i at høre mere om vores convenience produkter? Vi kører lige nu rundt i hele landet med smagsprøver på både kylling og avocado. Kontakt os, hvis du kunne tænke dig et besøg.

Bliv inspireret....se vores online katalog her

E-mail: info@cpfdk.dk | Tlf. +45 75 26 13 30


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CPF Denmark A/S

Svinget 5
6800 Varde
Danmark
CPF Denmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.188