23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dataudveksling mellem CAD systemer

Konvertering af mekaniske parter til Revit (BIM) er en velkendt udfordring! Deltag på Tick Cad Inspirationsdag d. 12. september og se mulighederne med BIMDex.

Med BIMDex understøttes snitfladen mellem CAD, Design og BIM platforme og ved Tick Cad får du grundig vejledning i brug og opsætning, uanset om I har REVIT, Inventor eller SolidWorks   

Med BIMDeX kan du konvertere parter og samlinger til ikke-parametriske Revit Families.  Alle oplysninger konverteres, herunder Dimensioner, Parametre, Family Tabels og Materiale.

BIMDex formatet BXF, er en global standard for dataudveksling 

Torsdag den 12. september inviteres CAD-brugere og beslutningstagere til inspirationsdag, hvor der vil blive givet grundig introduktion til de muligheder der er i AEC & PDM Collectioner fra Autodesk, samt CFD til strømningsanalyser, 3D Scanning, konvertering af mekaniske filer til BIM med BIMDex samt projektsamarbejde med Bluebeam.

Der vil dagen igennem være mulighed for sparring med Tick Cad omkring løsninger og for at møde repræsentanter fra FARO, der vil præsentere løsningerne til 3D scanning,

Du kan også møde repræsentanter fra Autodesk, 3DCONNEXION, Bluebeam, HP og 3DSYSTEMS, der kan rådgive dig i forhold til jeres nuværende løsning.

Se agenda og tilmeld

Tick Cad ApS
Sverigesvej 19
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35254315
P nummer: 1018540335

Kontaktperson

CBK
Camilla Bolvig Kyed
cbk@tickcad.dk

Send til en kollega

0.906