23948sdkhjf

Bjarne Emil Jensen fejrer 40 års jubilæum

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Forsyningstekniker Bjarne Emil Jensen kan fejre sit 40 års jubilæum i EL:CONs afdeling i Støvring.

Tekst Mette Riis, HR og kommunikation, meri@elcon.dk

Det har altid været vedligehold af forsyningsnettet og stationsarbejde, der har været omdrejningspunktet i Bjarnes virke, de senere år som tilsynsførende på opgaver for Energinet, Vestjysk Net og netselskabet N1.

»Jeg elsker arbejdet som tilsynsførende, når jeg som chefens højre hånd har mandat til at forsøge at skabe et gnidningsfrit forløb ved at have god kontakt til entreprenører og lodsejere omkring samarbejdet i forsyningsområdet, og sørge for en fair udregning af markskadeerstatninger«, forklarer Bjarne. Chefen, funktionsleder Thomas Bukdahl Mortensen, supplerer: »Jeg syntes, det er imponerende, at Bjarne så forholdsvis sent i sin karriere har haft mod på at kaste sig ud i et nyt fagområde. Han er super god til at snakke og forhandle med alle, og kunderne er så glade for at have Bjarne på posten«.

Bjarnes Bro
Tidligere i sit arbejdsliv har Bjarne kørt på forsyningsopgaver i »20 kV-gruppen« i sin højt skattede kranvogn: »Der er en motorvejsbro mellem Hobro og Støvring, vi kalder ’Bjarnes Bro’, fordi Bjarne engang glemte at slå kranen ordentligt ned og derfor ramte broen. Da han kom ud på den anden side, var den hydrauliske styreboks skåret ned til halv størrelse, og udspyede et sandt springvand af hydraulik«, husker Thomas og slår en høj latter op.

Til den historie tilføjer jubilaren tørt: »Det var Thomas’ egen skyld. Han forstyrrede med ved at holde MUS-samtale – og ja, så glemte jeg jo at sænke kranen«, siger han og medgiver, at den pågældende episode har medført mange grin og sjove bemærkninger.

Hyggeonkel og arbejdsmiljørepræsentant
Ifølge Bjarne blev han kaldt: »Hyggeonkel« af sin mester i de første 20 år af karrieren: »Ja, det er fordi jeg holder meget af mine kollegaer og sætter trivsel i højsædet«, forklarer Bjarne, der også på eget initiativ er blevet arbejdsmiljørepræsentant i arbejdsmiljøgruppen i Nord, efter at EL:CON i 2018 overtog virksomheden.

»Jeg er så gammel i gårde, at det ikke tager mig lang tid at spotte, hvis en kollega mistrives. Og så må vi bestræbe os på at få det ændret«, siger Bjarne.

»Jeg fylder 62 år i år og kan i princippet gå på efterløn om et år, men jeg bliver nok i EL:CON, indtil jeg fylder 65. Jeg er så glad for mine opgaver, mine kollegaer og den gode funktionschef (Peter Melgaard, red.), vi har fået her i afdelingen.

Stort tillykke med jubilæet til Bjarne:-)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.081