23948sdkhjf

Ny foodservice-kampagne for klimavenlig mad

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dencon Foods A/S

Der bliver talt meget om klimavenlig mad, mindre kød og helt kødfrie dage i mange kantiner. Det forstærkes af mange menneskers ønske om også at leve sundere, med mere variation i kosten og nedbringe det klimamæssige fodaftryk.

Derfor lancerer DENCON FOODS i samarbejde med en række af de største foodservice grossister i Danmark en kampagne for klimavenlig mad hvor vi gennem en serie af nyhedsbreve vil inspirere køkkenerne til at bruge flere bønner, linser og korn i de retter som serveres.

”Allerede i dag er der mange dygtige folk i køkkenerne som formår at skabe indbydende, farvestrålende og lækre retter til stor glæde og fornøjelse for gæsterne” Siger Majken Leonhardt, salgschef i Foodservice. ”Men vi vil gerne vise dem endnu flere muligheder og til det har vi team’et up med vores egen klima kok Line Tscherning Damgaard, som tidligere har tidligere har drevet Mikuna - en af Danmarks bedste veganske restauranter.”

”Jeg synes det er fantastisk at vi griber muligheden for at inspirere en masse mennesker. Bare fordi at maden er kødfri behøver den absolut ikke at blive kedelig og næringsfattig. Tværtimod. Mange af de naturlige erstatninger for kødet som vi vil vise gennem nyhedsbrevene indeholder præcis det samme antal proteiner og er derudover sunde med godt indhold af proteiner, mineraler, fibre og vitaminer. ” Siger Line Damgaard, som tilføjer ” så de mætter nøjagtig så godt som den traditionelle mad og smager fantastisk”.

Gratis klima venlig madpakke

For at hjælpe køkkenerne med at få tvivlerne til at prøve den klima venlige mad er der lavet en pakke med info materiale i form af plakater og bordkort som kan bestilles gratis hos DENCON FOODS.

”Vi mennesker er vanedyr og vi hører, at det kan være en udfordring at få fx de blå mænd til at spise sundt og klimavenligt. Derfor vil vi gerne hjælpe med at bringe de gode budskaber helt frem til retterne ” siger Majken Leonhardt.

Landsdækkende kampagne

Indtil videre er der blevet taget rigtig godt imod kampagnen. Over 1200 kantiner og spisesteder har tilmeldt sig sammen med deres grossister. ”Det bliver spændende at se og høre reaktionerne fra kantinerne. Vi kommer til at præsentere et flot inspirationsmateriale med mange opskrifter, som igen har endnu flere variationsmuligheder” Siger Henrik Bekker direktør i DENCON FOODS. ”Den store finale kommer sidst på året hvor vi har et inspirationstema til spisestederne omkring klima venlig julemad”.

Hvis du ønsker at tilmelde dig nyhedsbrevene kan du sende en mail på info@denconfoods.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dencon Foods A/S

Finlandsvej 16
6100 Haderslev
Danmark
Dencon Foods A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079