23948sdkhjf

Glasrør - hvad er det for en størrelse?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Glasrør. Et rør af glas, ja. Men hvad dækker begrebet over? Det dækker faktisk over alt det, din forestillingsevner rækker til.

Glasrør kan bruges indenfor mange forskellige brancher og til vidt forskellige formål. Der findes små glasrør, og der findes store glasrør. 

Der findes glasrør mange steder. Der findes glasrør i dine el-installationer til aflæsning, der findes glasrør i termometre, i industrien, på skibe og i laboratorier. Der findes glasrør til display, belysningsglas, buet glas og glasstænger. Der findes glasrør alle steder. Lad os kaste et blik på glasrør til industrien. 

Glasrør til industri
Der findes glasrør og glasstænger til industri, og de har mange forskellige funktioner. Den primære funktion for glasrør og glasstænger i industrien er, at de gør processerne meget mere gennemskuelige, så de forskellige processer kan overvåges. 

Glasrør i industrien ses eksempelvis ved olie- og vandstandsglas på skibe, i diverse tanke og i mange kompressorer. Mange glasrør produceres desuden i borosilikatglas, som er resistent over for kemikalier og forskellige i temperaturer, hvilket gør det anvendeligt i mange forskellige former for produktion. 

Kvartsglas - hvad kan det?
Glas kommer i utallige former og kvalitet. Kvartsglas er en af disse former. Læs med her, hvis du vil blive klogere på kvartsglas og dets mange egenskaber. Kvartsglas ses mange steder i industrien, og det er blandt andet fordi, at det tåler en temperatur på over 1000 grader celsius. 

Endvidere kan kvartsglas ikke hærdes, det har en yderst stor renhed og stor transmissionsevne. Derfor egner det sig godt i diverse laboratorier og til et væld af industriudstyr. Grundet dets temperaturresistens benyttes det ofte til vandrensning med UV-lys og til skueglas. 

Udover at være hyppigt brugt i industrien og i laboratorier, bruges det også andre steder. Du er måske stødt på kvartsglas i dit lokale solarium.  

Glasrør skræddersyet til dine behov
Glasrør er en vidunderlige størrelse, og de kan skræddersyes efter dine behov. De fleste leverandører af glasrør og glasstænger kan deres kram, og de er mere end villige til at imødekomme dine specifikke ønsker. 

Skal du brug glasrør med huller, særlige kanter, udskæringer eller en særlig facon, kan leverandører af glasrør lave det for dig. Er du i tvivl om, hvorvidt glasrør eller glasstænger er det rette for dig, skal du blot kontakte en forhandler - de kan hjælpe med alle dine spørgsmål. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094