23948sdkhjf

Hvidfiskforædlere mødes i København

| Medlemsnyhed | Indrykket af Marel

Beslutningstagere fra den globale hvidfiskforædlingsindustri mødes den 25. september på Marel’s demonstrationscenter Progress Point i København.

På heldagsarrangementet vil de blive præsenteret for de seneste teknologier, der kan bidrage til bedre udnyttelse af deres råvarer.

Den 900 m2 store demonstrationshal vil være fyldt med en række forskellige produktionslinier samt standalone maskiner inklusive både standardløsninger og prototype-løsninger. Live-demonstrationer vil vise hvordan Marel udstyr og software i en række processer i hele værdikæden kan bidrage til at forbedre produktionsresultaterne.

Blandt højdepunkterne kan nævnes: automatisk pinbone-udtagning, en række automatiske robot-pakningsløsninger inklusive en helt ny prototype af et intelligent kassesystem til at pakke portioner i forskellige kassestørrelser samtidigt; og en ny trimmelinie til opdrættede fisk som havaborre, brasen og tilapia med data-integration direkte til Innova til at monitorere resultatet af operatørernes arbejde. Innova software til produktionskontrol er en integreret del af demonstrationerne, og i Innova Lab kan deltagerne opleve hvordan de forskellige moduler kan være med til at forbedre kvalitetskontrollen, produktivitet og effektivitet.

Årets eksterne gæstetalere er Freyr Thórdarson, Senior Vicepræsident DNB, som vil adressere de nyeste trends og udfordringer i seafood industrien; Gonzalo Campos, Senior Fish Marketing Manger Europe SealedAir Food Care, som vil præsentere hvidfisk som ”Det næste overkommelige luksus”.

Dette er 5. år i træk at hvidfiskeforædlere fra hele verden mødes på Whitefish ShowHow for at opdage de seneste innovationer inden for forædling og industri trends, og for at opleve en række af de vigtigste teknologiske fremskridt på nært hold.

Der er stadig åbent for tilmelding

Mere information på: marel.com/WFSH


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Marel

P. O. Pedersens Vej 18
8200 Århus N
Danmark
Marel

Send til en kollega

0.109