23948sdkhjf

Vil slå Østeuropa på prisen og lader robotterne gå forrest

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ålsrode Smede & Maskinfabrik A/S

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik vil tage kampen op og slå Østeuropa på deres hidtidige trumfkort – lave priser. Man vil lade sine fem svejserobotter til en værdi af godt 10 millioner kroner gå forrest, så kunderne primært betaler for materialerne!

De 80 smede m.v. i Ålsrode Smede- og Maskinfabrik ved Grenå har nok at se til. De leverer  smedearbejde i høj kvalitet  og til tiden til bl.a. vindmølleindustrien, landbruget, byggeriet samt olie- og naturgasindustrien. Men man vil gerne udnytte kapaciteten i robotafdelingen endnu mere.

-  Vi kan sagtens konkurrere med Østeuropa, når det drejers sig om produkter af høj kvalitet, med lave tolerancer og levering til tiden. Udfordringen er mere de store serieproduktioner, så derfor har vi besluttet at sætte vores robotsvejsemaskinpark ind i kampen om den type opgaver, siger adm. direktør Brian Basse fra Ålsrode Smede- og Maskinfabrik. Han fortsætter:

- Under forudsætning af at der er tale om emner, der skal produceres i et større antal, så det er relevant at benytte svejserobotterne, tilbyder vi at lade dem arbejde til lavpris, når man blot køber materialer og opskæring gennem os, som vi naturligvis tilbyder til konkurrencedygtige priser (www.aalsrode.dk/materialepriser).

Fra 100 gram til 2 tons

Ålsrode Smede- og Maskinfabrik har  5 robotter i maskinparken, og de er mellem 1 og 6 år gamle. Robotterne koster mellem 1 og 3 millioner stykket. De kan håndtere emner, der er op til 6 meter lange og som kan veje mellem 100 gram og op til 2 tons. For at det er relevant med robotproduktion skal der typisk være tale om serier på minimum 100 til 200 enheder afhængig af størrelse og kompleksitet.

- Selv hvis vi får meget stor succes med dette koncept, så kommer det ikke til at koste en eneste arbejdsplads på fabrikken. Den eneste ”risiko” er, at vi på et tidspunkt skulle ansætte yderligere for at holde gang i robotterne m.v. ,  så dette er ren win-win for medarbejdere, lokalområdet og faktisk hele Danmark, slutter Brian Basse.

Disruptionrådet fastslog, at i Danmark havde vi næsten tre gange så mange industrirobotter per ansat som gennemsnittet af alle lande, og at robotter netop spiller en stor rolle i at bevare industriarbejdspladser i Danmark.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ålsrode Smede & Maskinfabrik A/S

Fabriksvej 9
8500 Grenå
Danmark
Ålsrode Smede & Maskinfabrik A/S

Send til en kollega

0.078