23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Parker ORIGA Basic Guide - pneumatisk lineær aktuator med integreret guide

HYTOR introducerer nu Parker ORIGA Basic Guide, som er en integreret, kompakt guide til pneumatiske OSP-P lineære aktuatorer. Basic Guide er særdeles robust og designet til høje belastninger og lang levetid. Billig både i indkøb og drift.

For at gøre konstruktionen så kompakt som muligt, har Parker ORIGA integreret styreprofilen på Basic Guide direkte i cylinderprofilrøret. Dermed er der ikke behov for en eksternt monteret guide. Det reducerer pladskravet og gør aktuatoren meget nemmere at integrere i maskinkonstruktionen. Det betyder også, at vægten er reduceret betragteligt.

Til trods for det kompakte design er Basic Guide velegnet i applikationer med meget høj eller uens belastning.

Ligesom alle andre ORIGA pneumatik cylindre, leveres Basic Guide med magnetstempel, justerbare slutpositionsdæmpere, fleksibel lufttilslutning, afskraber og smørenipler. Endestykkerne kan drejes 4 × 90°. Cylinderrøret leveres med 5 mm T-slot til montering af magnet switch. OSP-P med Basic Guide fås i stempel-dimensionerne Ø 25, Ø 32 og Ø 40 mm og med en slaglængde op til 6000 mm.

Basic Guide fås med forskellige optioner: Med integrerede 3/2 vejs ventiler, i en slow-running version til stick / slip drift, med rustfri skruer, med VITON pakninger og med ATEX godkendelse.


For yderligere information kontakt
HYTOR A/S - Pneumatik / Trykluft afdelingen
tlf. 7614 1900

Eller klik ind på HYTOR's hjemmeside under Pneumatik cylindre.

www.hytor.dk

HYTOR A/S
Guldborgsundvej 1
6705 Esbjerg Ø
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33943717
P nummer: 1001712517

Send til en kollega

0.063