23948sdkhjf

Fra manuel 3D opmåling til fuldautomatisk high-end scanning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Zebicon A/S

’Growing with your needs’ er temaet, når Zebicon a/s præsenterer 3D måleudstyr fra GOM ved hi-messen den 1.-3. oktober 2019.

3D scanning er en anerkendt teknologi til opmåling af emner til både udvikling, indkøring og i produktionen. Der findes i dag flere typer scannere på markedet, derfor er det vigtigt at virksomheder overvejer, hvilke behov og funktioner deres næste måleudstyr skal løse.

”Hos Zebicon oplever vi ofte, at virksomheder kommer med ét behov, som senere udvikler sig til et større. Det kan skyldes øget produktion, skærpede kvalitetskrav eller fordi virksomheden har fået øjnene op for, hvad scannede 3D data kan tilføre,” udtaler direktør Jeppe Laursen.

På årets hi Tech og Industrimesse står målevirksomheden Zebicon klar til at hjælpe de besøgende med at afklare behovet inden for opmåling og kvalitetssikring.

Oplev live-demonstration af 3D scanning
Zebicon udfører 3D scanning og opmåling som serviceydelse, og er forhandler af optisk måleudstyr fra det tyske firma GOM. På Zebicons stand kan besøgende opleve anvendelsesmulighederne med 3D teknologierne. Her vil Billund-virksomheden præsentere en produktportefølje med både manuelle og fuldautomatiske løsninger fra GOM.

Jeppe Laursen fortæller, ”det særlige ved GOMs 3D scannere er, at de er skabt som modulopbyggede løsninger. Det betyder, at den samme scanner kan anvendes og udbygges med forskellige konfigurationer, hvad end der er behov for et manuelt-, semiautomatiseret- eller fuldautomatisk målesystem. Dermed er en investering i en GOM-scanner, en investering i en platform.”

På hi-messen kan de besøgende opleve, hvor nemt der er at 3D scanne emner med den brugervenlige ATOS Core og hvor effektivt emneserier kan kvalitetstjekkes med ATOS ScanBox.

Mød Zebicon på stand K-8252 i hallen for underleverandører.

Hent din fribillet til hi19


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Zebicon A/S

Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Danmark
Zebicon A/S

Send til en kollega

0.094