23948sdkhjf

Klimavenlige ventilatorer og verdensmål nr. 13

| Medlemsnyhed | Indrykket af BarkerBille A/S

Hos BarkerBille vil vi i samarbejde med vores kunder bidrage til bekæmpelsen af klimaforandringerne og indsatsen for FN’s verdensmål 13.

– Klimaforandringerne respekterer ikke landegrænser, hvilket stiller krav til os som global virksomhed om at sætte klimaproblematikken på dagsordenen. Der er store besparelser at hente på ventilatorers drift og CO2-udledning, og derfor vil vi nu investere ekstra tid på at analysere og beregne, om der findes et mere klimavenligt valg af ventilator end den billigste, og gøre vores kunder opmærksomme på dette, udtaler Flemming Bille.

I tilbud fra BarkerBille vil der nu fremgå et Green Footprint-alternativ, hvis der findes en mere miljøvenlig mulighed.

– Med en tydeliggørelse af hvad kunden kan spare i kWh, kroner og ører samt CO2-udledning er vores håb, at de vil være mere villige til at have de langsigtede og miljøvenlige briller på, når de skal vælge ventilator, forklarer direktør Flemming Bille.

Store CO2-besparelser at hente
– Det er en udfordring, at der primært fokuseres på anlægsomkostningerne og ikke driftsomkostningerne. Med dette fokus ser vi ofte, at mindre, knap så energirigtige ventilatorer vælges frem for større, mere energibesparende typer, forklarer Flemming.

Som et konkret eksempel kan man ved at vælge en ventilator, der er 150.000 kr. dyrere i anlægsomkostning, opnå en årlig CO2-besparelse på 112 ton. Det svarer til den årlige CO2-udledning fra syv danskere eller 100 flyvninger mellem New York og Shanghai. Den større ventilator betyder samtidig en årlig driftsbesparelse på 256.000 kr.

Læs mere om hele initiativet Green Footprint-ventilatorer på vores hjemmeside.


Om BarkerBille
BarkerBille er en af de førende virksomheder indenfor design, produktion og salg af ventilatorer, der bruges til at transportere luft og materialer i mange typer procesanlæg verden over. Virksomheden er resultatet af en sammenlægning af Barker Jørgensens Maskinfabrik, B. Bille og Moldows ventilatorafdeling. Udover hovedkontor i Ballerup samt kontor og produktion i Holsted har BarkerBille også kontor og produktionsfaciliteter i Kina.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BarkerBille A/S

Borupvang 1A
2750 Ballerup
Danmark
BarkerBille A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079