23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rygsmerter, tabte arbejdsdage og ergonomi

Omkring 80 procent af voksne oplever rygsmerter I løbet af deres liv. Det er den mest almindelige arbejdsrelaterede skade og en af de førende årsager til tabte arbejdsdage (1).

Løfteløsninger til håndtering af produkter hjælper ikke bare med at sikre god ergonomi på arbejdspladsen men minimerer også risikoen for rygskader og øger effektiviteten. Her kan du lære mere om rygsmerter, ergonomi og hvordan man reducerer risikoen for rygskader.

Rygskader og tabte arbejdsdage
Med et fysisk arbejde gentager du ofte den samme bevægelse og belastning mange gange i løbet af dagen og dermed risikerer du at udvikle rygskader. Med tiden forårsager dette sygefravær eller mindsker medarbejderens tilfredshed og mulighed for at blive i jobbet. Det er normalt, at rygsmerter kommer og går, men mange finder ud af, at smerten ofte bliver kraftigere og varer længere.

Arbejdsrelaterede ryg- og nakkeskader er den mest almindelige erhvervssygdom i Europa og tegner sig for næsten 50% af alle erhvervssygdomme. Det er bekymrende, da det anslås at koste mellem 0,5 - 2% af bruttonationalproduktet i europæiske lande (2).

Den største årsag til rygsmerter er fysisk overbelastning såsom akavede løft, vrid, forkerte eller for tunge løft og arbejde med overkroppen bøjet.

 

LÆS RESTEN AF ARTIKLEN HER: 

https://translyft.com/da/om-translyft/insights/rygsmerter-tabte-arbejdsdage-og-ergonomi/

TRANSLYFT A/S
Aalborgvej 321
9352 Dybvad
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15201304
P nummer: 1000879500

Kontaktperson

KBS
Katrine Bak Samallo
Marketingkoordinator
+45 96474630 kb@translyft.com

Send til en kollega

0.047