23948sdkhjf

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Process Engineering A/S

Vi byder velkommen til Remzo Sabic som Projektleder og Projektingeniør hos Process Engineering A/S, hvor han er tilknyttet vores kontor i Norge. Her vil han bl.a. styrke vores kompetencer inden for projektledelse i fødevareindustrien.

Remzo Sabic er uddannet Diplomingeniør i produktionsteknik fra Syddansk Universitet i Odense. Han har tidligere arbejdet med produktionsoptimering og kapacitetsudvidelse på slagterier, hvor han specielt har arbejdet med teknisk dokumentation for udstyr, projektledelse og design af nye produktionslinjer.

Remzo har også været Projektleder i Kina i forbindelse med opbygning og opstart af en ny fabrik i Shanghai. Her havde han hovedansvaret for alle aktiviteter relateret til procesudstyr på byggepladsen som bl.a. daglige byggemøder, koordinering af produktionsstart, kvalitetstjek i forhold til kontrakter og løsning af potentielle problemstillinger.

Speciale i:

·         Projektledelse

·         Produktionsoptimering

·         Lean produktion

Øvrige kvalifikationer:

Remzo vil bl.a. styrke Process Engineering A/S’ kompetencer inden for projektledelse i fødevareindustrien og med sin erfaring fra projekter i udlandet.

Vi byder Remzo velkommen til One Team.

Process Engineering A/S

LinkedIn

Facebook


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Process Engineering A/S

Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Danmark
Process Engineering A/S

Send til en kollega

0.063