23948sdkhjf

The Smart Company: Tekniske begreber bliver omsat til praksis på hi-messen

| Medlemsnyhed | Indrykket af hi Tech & Industry Scandinavia

hi Tech & Industry Scandinavia 2019 lancerer ’The Smart Company 2019’, som stiller skarpt på fordele ved at digitalisere alle led i virksomhedens processer. Det hele præsenteres i et live-teater med seks akter og syv teknologivirksomheder.

Begreber som disruption, digitalisering og Industri 4.0 står centralt i den fortsatte udvikling af industrien. I den forbindelse spiller forståelsen af begreberne en afgørende rolle for udførelsen, og derfor har hi Tech & Industry Scandinavia i samarbejde med AIM og RFID skabt det nye messeområde ’The Smart Company’ med DIAP som guldpartner.

Det er et 2.000 kvadratmeter stort område, hvor en stribe af de nyeste teknologier på markedet inden for digitalisering af produktionsprocesser er samlet under ét tag, og hvor fordelene ved at integrere teknologi i en virksomhed demonstreres, blandt andet gennem The Smart Company Live Theatre.

Da integrationen mellem den digitale verden og den fysiske produktion er så udfordrende og afgørende for en virksomheds fremtidige succes, er der brug for grundige forklaringer og årsagssammenhænge.

- Der er masser af usikkerhed i industrien og brug for sammenhæng i forståelsen af at være en smart virksomhed. Derfor har vi som en del af The Smart Company skabt Live Theatre, hvor vi gennem anvendelse af praktiske eksempler viser, hvordan det hele kan hænge sammen, og hvordan man kan gøre sin virksomhed smartere, forklarer Henrik Granau, fagkonsulent og repræsentant for AIM Denmark og RFID Denmark, der står bag The Smart Company Live Theatre.

Teknologi i seks akter
Som navnet antyder, er der hel konkret tale om en teaterforestilling, hvor syv danske teknologivirksomheder i seks akter giver de besøgende hands-on-viden og omsætter de forskellige digitale løsninger til praksis.

- Min opgave bliver som en form for faglig teaterdirektør at binde akterne sammen og vise flowet i processerne. Den optimerede forståelse skal ske gennem genkendelsens magt ved eksemplet. Vores formål med forestillingen er, at de besøgende får afmystificeret de fine begreber og bliver i stand til at identificere processerne. Jo bedre forståelse de får for området, desto lettere er det for dem at tage de digitale løsninger til sig, fastslår Henrik Granau.

Forestillingen i The Smart Company Live Theatre afvikles tre gange dagligt under messen.

Inspiration og dialog
En af aktørerne i The Smart Company Live Theatre er Microsolutions A/S, der leverer og supporterer Microsoft Dynamics 365, og som desuden er specialister inden for ERP. Virksomheden har ikke tradition for at udstille på messer, men hi Tech & Industry Scandinavia er undtagelsen.

- Vi har valgt at deltage på hi-messen, fordi det er en god måde at komme bredt ud med vores budskaber omkring Dynamics 365 for Finance and Operations. Vi deltager med både stand og live-præsentationer, fordi vi ønsker at synliggøre og inspirere til at se muligheder inden for logistik og produktion, Industri 4.0, datafangst og flere andre spændende emner, udtaler Claus Brønd Larsen, adm. direktør i Microsolutions A/S, der ser perspektiver i messen:

- Det er vores forventning, at der kommer mange virksomheder igennem, som ønsker at se, hvad der rører på sig inden for industri 4.0 og udnytte de digitale muligheder, som teknologien giver os. Vi forventer at komme i dialog med mange potentielle kunder og danne nye partnerskaber, understreger Claus Brønd Larsen.

Udover Live Theatre byder The Smart Company også på et omfattende konferenceprogram. Besøgende kan glæde sig til at opleve oplægsholdere som Henrik Stilling fra Region Midtjylland, Aleksandr Värä fra Ezenta, part of Nixu, og Mark Tenner fra Siemens, der vil tale om emner som digitalisering i produktion, digitalisering i virksomhedens forsyningskæde samt digitalisering med RFID.  

Deltagende virksomheder - fakta

Eltronic by DIAP er guldpartner på det nye messeområde The Smart Company 2019 og tager sammen med seks andre virksomheder del i The Smart Company Live Theatre:

- Eltronic by DIAP
- Lyngsoe Systems A/S                    
- Intelligent Systems A/S                
- LT Automation A/S                      
- Microsolutions A/S                     
- Siemens A/S                            
- Cadpeople ApS

Læs mere og hent din fribillet her.                          


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
hi Tech & Industry Scandinavia

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
hi Tech & Industry Scandinavia

Send til en kollega

0.062