23948sdkhjf

Bæredygtigt og vegetarisk – sådan påvirker det fødevareproducenterne

| Medlemsnyhed | Indrykket af Air Liquide Danmark A/S

Trenden med at spise mere vegetarisk og bæredygtigt bliver stadig mere udbredt, og ændringerne i vores madvaner vil også påvirke fødevareproducenterne.

De nye trends kræver, at fødevareindustrien er lydhør og fleksibel. Forbrugere, som spiser vegetarisk og bæredygtig kost, vil f.eks. gerne have produkter som ligner kød, når det gælder udseende og smag. Ofte går de også efter fødevarer, som mindsker miljøpåvirkningen. De nye trends glæder sikkert fødevareindustrien, men de vil kræve en del ændringer i den måde, fødevarerne produceres og opbevares på.

Læs mere i vores blogindlæg "Flexitarer – nye madtrends giver nye udfordringer for fødevareindustrien".

Air Liquide har en række løsninger til at bevare høj kvalitet, når det gælder smag og udseende. Vores ALIGAL™ fødevaregasser forlænger holdbarheden af forskellige typer fødevarer såsom færdigretter, frugt, grøntsager, kød, fjerkræ, fisk, ost, brød og mejeriprodukter. 

Vil du vide mere?
Kontakt vores ekspert Mats Nilsson, Business developer og Field Sales, Food & Pharma.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Air Liquide Danmark A/S

Høje Taastrup Vej 42
2630 Taastrup
Danmark
Air Liquide Danmark A/S

Send til en kollega

0.138