23948sdkhjf

Digital sporbarhed i akvakulturen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

"Ved laksens hale: Digital sporbarhed i akvakulturen," af Andreas Johler, Branding Director, Mowi.

Mowis vision er at lede den blå revolution. Det gør de ved at være førende inden for bæredygtighed og ny teknologi for konstant at forbedre deres processer og måder at opdrætte laks på. Deres ambition er at levere laks af høj kvalitet produceret på den mest bæredygtige måde. For at formidle dette budskab til forbrugerne har Mowi åbnet deres værdikæde og gjort det muligt for forbrugerne at spore deres lakseprodukt helt tilbage til begyndelsen. I dag, som den eneste lakseproducent i verden, har Mowi fuld sporbarhed fra race til foder - gennem den fulde værdikæde, indtil den når din tallerken.

"Vi vil åbne op og vise hele vores værdikæde. Vores erfaring siger, at dette er vigtigt for forbrugerne på alle markeder. Folk vil gerne vide mere, og vi vil give dem adgang til informationen, så de let kan se, hvad vi gør og hvordan vi fungerer. Vi har udviklet forskellige værktøjer til at vise, hvordan vi plejer vores laks, som let kan fås via en QR-kode,” siger Andreas Johler.

Vil du høre mere? Så kan du glæde dig til Bureau Veritas’ International Food Conference 2019, der afholdes den 7. november i København, og som behandler en række højaktuelle emner inden for temaet: ”Global bæredygtighed i en digital verden.”

Læs mere...

Om Mowi

Mowi er verdens største producent af opdrættet laks både målt i mængde og omsætning, og tilbyder skaldyrsprodukter til cirka 70 lande over hele verden. Virksomheden er repræsenteret i 25 lande, beskæftiger 14.537 mennesker og genererer en omsætning på 3,8 milliarder euro. Mowi dyrker årligt mere end 375.000 ton laks i Norge, Skotland, Canada, Chile, Irland og Færøerne og har fuld kontrol over produktet fra avl, foder, landbrug, forarbejdning og salg. Mowi forsyner kunderne med 6,4 millioner måltider om dagen.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.084