23948sdkhjf

Ny digital lagerløsning fra Gottfred Petersen! Digitalt styret konsignationslager

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gottfred Petersen A/S

Med vores konsignationslager flytter vi en del af vores lager ud til dig, og du betaler først, når du plukker fra det. Du styrer nu alle lager-aktiviteter digitalt via en iPad, som er med til at sikre, at du altid har de rigtige varer til rådighed.

Sådan starter vi et konsignationslager op til dig
Når vi starter et konsignationslager op, starter vi først og fremmest med i fællesskab at fastlægge, hvilke varer dit lager skal bestå af. Det betyder, at du altid har de rigtige varer på lager – og det betyder også, at vi i fællesskab reviderer dit lager, når du eksempelvis øger din produktion eller får nye elementer ind, som skal afdækkes på en anderledes måde.

Uanset om det er til afdækning eller til en anden form for industriel produktion, kan du hele tiden følge din ordrestørrelse online og se, hvilke komponenter, du har liggende.

På samme måde kan vi hele tiden se din varebeholdning – også de varer, der ikke bliver brugt – hvilket betyder, at vi kan gå ind og reducere på dit varelager.

Og så opdaterer vi altid dit lager fra dag til dag. De varer, du har på dit konsignationslager, har vi nemlig tilsvarende på vores eget. Det betyder, at vi hurtigt kan fylde op.

Hvilken værdi skaber vores digitale lagerløsning så for dig?

  1. Du har ingen penge til lager i klemme!
  2. Du har altid varer til rådighed, hvilket skaber værdi, fordi du undgår dyre produktionsstop.
  3. Du får gode muligheder for at placere en stor del af dine indkøb hos os via LEAN Indkøb i stedet for at gå til 5 forskellige leverandører. En måde at købe ind på, som sparer dig for administration, tid og penge.

Er du nysgerrig på, hvordan vores konsignationslager kan være med til at optimere din produktion?

>> Gi’ os et kald på 6341 1230 eller læs med her <<


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gottfred Petersen A/S

Langelandsvej 15
5000 Middelfart
Danmark
Gottfred Petersen A/S

Send til en kollega

0.094