23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forlæng kølevæskens levetid

Med Exair’s produkter til opsugning af spåner, skår o.lign. fra væsker får du en effektiv metode til regelmæssig rensning af kølevæsker.

Du slipper for at spåner sendes direkte ind i værktøjer eller hæmmer flowet af kølevæske i en maskine pga. af tilstopning.

Med en Chip Trapper bliver denne rengøringsproces en nem og overskuelig opgave, der hverken kræver, at der skal skovles spåner op af kølevæsken eller at operatøren skal have fingrene ned i væsken.

High Lift Chip Trapper flytter væsker længere og højere
Den nye patenterede High Lift Chip Trapper tilbyder en hurtig og nem måde at rengøre kølemiddel sumpe, oliespild eller brønde. High Lift Chip Trapper opsamler de faste stoffer som f.eks. spåner fra brugte kølevæsker og andre væsker med et løft på op til 4,5 meter eller med vandret vakuum på op til 6 meter.

Metalspåner i en maskine sump kan blokere indgangen til kølevæskepumpen, som så reducerer kølevæskestrømmen og forårsager varme-relaterede skader på dele og værktøjer. Regelmæssig rengøring af sumpen med en High Lift Chip Trapper eliminerer dette problem samt den tabte produktions- og nedetid.

Den trykluftdrevne High Lift Chip Trapper suger den beskidte væske ind i den medfølgende tromle og indfanger alle de faste stoffer i en genanvendelig filterpose. Ved at dreje flowventilen, bliver den rengjorte væske pumpet ud igen. Der er ingen motorer eller løse dele, der kan tilstoppe eller slides. Den sikre drift skyldes en indbygget tryk/vakuum udløser og en automatisk sikkerhedsafbrydelse, der forhindrer udslip eller overfyldning.

High Lift Chip Trapperne er CE-kompatible og findes i tre forskellige størrelser, der kan rumme hhv. 114, 208 og 416 liter.

Systemet indeholder:

  • en to-vejs pumpe i rustfrit stål
  • retnings flowventil og lukkeventil
  • tromle, tromlelåg og en drum dolly (hjul)
  • 3 meter vakuumslange og 6 meter trykluftslange
  • chip-stang og 2 filterposer
     

Kom og hør mere på hi messen
Kig forbi stand K.8220.01 og få en snak om den ultimative løsning til hvordan man fjerner spåner fra kølevæsker.

Se mere om vores deltagelse på hi messen her
Se mere om vores løsninger til opsugning af spåner fra Exair her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.047