23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opkøb: Amerikanske Berry har købt britiske RPC − og dermed RPC Superfos

Den 1. juli har Berry Global Group, Inc. afsluttet overtagelsen af RPC Group Plc. Dermed har plastemballagevirksomheden RPC Superfos, med hovedsæde i Danmark, fået nye ejere og nyt logo.

Den førende europæiske plastemballagevirksomhed RPC Superfos, med hovedsæde i Danmark, skifter nu logo, efter at den amerikanske virksomhed Berry Global Group, Inc. har overtaget moderselskabet RPC Group Plc, Storbritannien. Virksomhedsovertagelsen er blevet en realitet pr. den 1. juli 2019.

Del af Berry Consumer Packaging International (CPI)
RPC og Berry udgør et naturligt og synergetisk match, og sammenlægningen af de to virksomheder er enestående. Den nu sammenlagte virksomhed vil kunne tilbyde sine kunder større global værdi gennem en endnu mere omfattende vidensbank samt innovative teknologier og geografisk aftryk. 

“Jeg bliver stadigt mere imponeret over RPC-holdets kvaliteter, historie og produkter,” siger Jean-Marc Galvez, den nyudnævnte direktør for Berry’s CPI Division, hvori Superfos indgår.

“Jeg ser frem til at fortsætte med at bygge på det momentum, som RPC har skabt henover årene, og jeg er beæret over at få lov til at lede Berry’s CPI Division,” tilføjer han.

Sammenlægningen af Berry og RPC skaber en førende leverandør af teknisk avancerede produkter og en af verdens største plastemballagevirksomheder. Samtlige medarbejdere i de to sammenlagte organisationer fortsætter med at arbejde ud fra et stærkt fokus på optimal drift, fremragende kundeservice og kvalitetsprodukter, som understøtter kundernes behov.

Vil oplyse om plastens fordele
Den sammenlagte virksomhed har tæt på 50.000 medarbejdere, over 290 lokationer og en omsætning på ca. 13 milliarder dollars. Sikkerhed, bæredygtighed, kvalitet og kundetilfredshed er for begge dedikerede prioriteter, og det samme gælder et fokus på at oplyse andre om plastens fordele. Et bredt sammensat udvalg af produkter gør det muligt effektivt at servicere såvel store multinationale kunder som mindre lokale kunder, bl.a. takket været en uovertruffen forsyningskæde.

René Valentin, CEO for RPC Superfos siden 2011, nu Superfos, en virksomhed i Berry Global’s CPI Division, siger:

“Vi ser med tilfredshed på virksomhedsovertagelsen og glæder os til at fortsætte med at udvikle, producere og levere innovative plastemballageløsninger til både danske og internationale kunder i regi af Berry.”

 

Om Superfos
Superfos designer, udvikler og producerer innovativ plastemballage indenfor sprøjtestøbning og termoformning med 14 fabrikker i Europa og Australien. Hovedkontoret ligger i Taastrup. Virksomheden har ca. 2.500 medarbejdere og en årlig omsætning på omtrent 3,8 mia. kr. Navnet Superfos er fra 1971 og virksomhedens danske rødder går over 125 år tilbage.

Om Berry

Berry er en førende global leverandør af et bredt udvalg af innovative fleksible, rigide eller nonwoven beskyttelsesløsninger til B2C og B2B. Berry har hovedsæde i Indiana, USA, og omtrent 135 fabrikker i 13 lande.

Om RPC Group

RPC blev grundlagt i 1991 i Storbritannien og er en førende global design- og udviklingsvirksomhed inden for plastprodukter til bl.a. emballagemarkedet. RPC Group overtager Superfos i 2011.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.047