23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MULTIVAC på fortsat vækstkurs

Under et pressemøde på FachPack gav Hans-Joachim Boekstegers, direktør og CEO i MULTIVAC, et overblik over den aktuelle udvikling af virksomheden såvel som pakketrends i MULTIVAC samt nogle af virksomhedens produktinnovationer på standen.

Med en omsætning på ca. 1,1 mia. euro har MULTIVAC Gruppen i 2018 nået en omsætningsvækst på 7,7 % i forhold til året tidligere. Antallet af medarbejdere er steget til 6.400 worldwide. “På trods af økonomiske og politiske usikkerheder forventer vi en mindre vækst i indeværende år”, forklarede Hans-Joachim Boekstegers. 

Investering i verdensomspændende produktionsnetværk

Den fortsatte ekspansion af produktionskapaciteten har også høj prioritet fremover. Et ny videnscenter for slicere og automatiseringsløsninger er under opførelse ved hovedsædet i Wolfertschwenden og forventes at stå færdigt i 2020.  Videnscentret, der er på ca. 17.000 m2, kommer til at rumme 180 arbejdspladser, konferencefaciliteter og funktionsrum. I MULTIVAC datterselskabet TVI placeres produktions- og administrationsfaciliteter på 9.000 m2 i Bruckmühl. Her opføres ligeledes et andet, nyt videnscenter for kødportioneringsmaskiner, som planlægges idriftsat i 2020. Det væsentligste ved dette er et Application Center, som er specielt designet til kunderne. MULTIVAC planlægger endvidere at producere pakkemaskiner og periferikomponenter i Taicang (Kina). Udover produktion vil faciliteterne også rumme udviklings- og konstruktionsafdeling. Produktionsstart er planlagt til udgangen af 2019.  

Fra maskinproducent til leverandør af komplette løsninger

Med overtagelsen af FRITSCH Group i august 2019 komplementerer MULTIVAC sit program af løsninger til også at omfatte komplette produktionslinjer til bageriindustrien. FRITSCH er blandt de førende producenter af bageriudstyr med hovedkontor i Markt Einersheim i Unterfranken. Produktporteføljen består af højkapacitetsudstyr og banebrydende teknologi til formning og bearbejdning af dej – fra bordmodeller til industrimaskiner.  “Erhvervelsen er endnu et vigtigt skridt i udvidelsen af vore integrerede løsninger til forædling og pakning af fødevarer”, forklarede Hans-Joachim Boekstegers. “Det er vor ambition altid at kunne tilbyde vore kunder den mest effektive totalløsning. ”  

MULTIVAC‘s bæredygtighedskoncept

“Når vi taler bæredygtige pakkeløsninger er vi den valgte partner”, udtalte Hans-Joachim Boekstegers. “Vi øger bevidstheden om bæredygtige pakkekoncepter blandt vore kunder over hele verden.   Vi multiplicerer nu vore bæredygtige koncepter verden over, også i de regioner, hvor vi endnu ikke har set en aktiv efterspørgsel efter disse løsninger”. MULTIVAC produktporteføljen indeholder en bred vifte af bæredygtige pakkekoncepter, som bidrager væsentligt til en reduktion af pakkematerialeforbruget. Andre koncepter er baseret på brug af genanvendelige råmaterialer eller fuldt genanvendelige folier som f.eks. monomaterialer eller alternativt papirbaserede pakkematerialer.

Full wrap labelling med mange designmuligheder

På messen udstilles en løsning med D-etikettering af pakker, som markedsføres under betegnelsen "Full wrap labelling". Som en banderole eller sleeve påsættes etiketten rundtom pakken, hvilket giver mange muligheder for forskellige pakkedesigns samt øget tiltrækning i købsøjeblikket.

 Ledelsesskift hos MULTIVAC

Efter mere end 18 år som CEO i MULTIVAC Gruppen overdrager Hans-Joachim Boekstegers forretningen til sine direktørkolleger Christian Traumann og Guido Spix pr. 1. januar 2020 og træder ud af virksomheden. Hans-Joachim Boekstegers kom til MULTIVAC Gruppen som CEO i april 2001 og har siden da spillet en afgørende rolle i fremdriften og den succesrige udvikling af selskabet. Han var ansvarlig for den konsekvente udvidelse af produktporteføljen i særdeleshed og for ekspansionen af MULTIVAC ‘s salgs- og servicenetværk. “Jeg vil gerne takke alle repræsentanter fra medierne for deres store interesse i MULTIVAC og deres professionelle og fyldestgørende omtale”, sagde Hans-Joachim Boekstegers.

 

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.047