23948sdkhjf

Mariendal Electrics: Ny salgschef og direktionsassistent skal sikre flere grønne løsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mariendal Electrics

Elektriker virksomheden, Mariendal Electrics, har med ansættelsen af en ny salgschef og direktionsassistent taget endnu et skridt i retningen mod en grønnere omstilling og innovative løsninger til den miljø- og energibevidste kunde.

Hos Mariendal har salget af varmepumper længe været et specialområde, som har banet vejen for de grønne og energieffektive løsninger hos virksomheden. Herudover har Mariendal et bredt kompetenceområde inden for diverse el opgaver, hvor blandt andet sikring, intelligente lysinstallationer og bygningsautomation er nogle af områderne. De mange forskellige kompetencer gør Mariendal i stand til at levere den samlede tekniske løsning til kunden udført i den bedste kvalitet. Mariendal Electrics leverer både til erhverv og privat, og særligt hos de erhvervsdrivende finder Mariendal ofte store potentialer for energioptimering, grønne omstillinger og innovative løsninger indenfor energiteknik, sikring og automation.

I bestræbelsen på at blive endnu grønnere og levere flere grønne og innovative løsninger har Mariendal Electrics ansat Troels Mathiassen, der internt skal stå for at optimere processer, arbejdsgange og IT-systemer, således hele virksomheden med sine godt 250 ansatte står klar til en endnu grønnere levevej. Samtidig får den nye salgschef, Johan Ungermann Poulsen, ansvaret for salget i Nord- og Midtjylland indenfor service- og specialkompetencerne og skal dermed sikre en fortsat øget kundetilstrømning.

Hos Mariendal er de stolte af at præsentere de to nye ansigter, og som en virksomhed i vækst og fremdrift ser de lyst på, hvad fremtiden bringer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mariendal Electrics

Gasværksvej 44
9000 Aalborg
Danmark
Mariendal Electrics

Send til en kollega

0.125