23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Silverson Flashmix

November 2010: Silverson har netop lanceret deres spritnye pulver/likvid-mixer: Flashmix. Denne forener Silverson’s innovative designfilosofi med prøvet-og-testet metoden. ”Flashmix er en enkel, effektiv og økonomisk løsning for nogle af de mest almindelige pulver/likvid blandeapplikationer i procesindustrien” siger Peter Matthews, teknisk direktør hos Silveson. ”Flashmix vil lynhurtigt gennemvæde pulver med en kapacitet op til 5000kg i timen og give en ensartet, klumpfri blanding”.

Flashmix handler om brugervenlighed. Enheden er let at installere i en eksisterende proces med ergonomisk design, som inkluderer en lavt placeret fødetragt til ubesværet pulverpåfyldning samt som option et sækkebord. Der kræves ingen fødepumpe, hvilket også er med til at forenkle driften og krav til elektriske installationer.

Den første Flashmix er allerede solgt. Allerede nogle dage efter lancering i USA, gennemførte Silverson test hos en kunde i New Hampshire. Dette forløb så godt, at der blev afgivet en ordre på stedet, og en ny mixer skal snart installeres. En lignende positiv reaktion fik man fra en stor fødevareproducent i Frankrig; som efter at have set Flashmix på IPA-udstillingen i oktober bestilte en testmaskine. Alt i alt synes Flashmix at have fået en meget positiv modtagelse.

Kai Erichsen A/S
Gersonsvej 13
2900 Hellerup
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58189316
P nummer: 1002075887

Send til en kollega

0.047